Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Melek Yüzlüm...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
...

BiLiyorum , ya?mur her damLas?nda bir sevday? gizLiyor , hasretin bin parça oLdu?u bo?Lukta ; ufuksuz ve ötesiz. KarLar erimeye ba?Lam?? , sevday? özLeyen gönLümde ufka çoktan daLm??t?m. HayaLLerim bir ad?m öte , keder ise bin metre...
Bir ad?m ötedemi , yoksa bin metrede miydi çocukLu?um ? Arasam buLurmuydum ?
Hüznün yava? yava? sars?yordu gönLümü ve dü?mü?tü gece ans?z?n , yaLn?zL???m?n ba?ucuna. Ayr?L?k vaktiydi , meLek güzeLi yardan...

MeLek yüzLü yar ard?nda ya?anm??L?kLar?m vard? benim. Ya?arken yitirdikLerim ve yitiriLi?Lerim. Ya?arken yitiriLmi?tim , her ya?mur damLas?nda , her sevda y???n?nda. Kan damLar oLdu parmakLar?mdan , bu a?k?n yoLunda. Iss?z bir sevdayd? ya?ad???m , y?k?k dökük bir tende. Iss?z ve ya?anm??L?kLar gibi yitik. Kur?un at?Lm?? çocuksu sevdaLar?mda , zehrine kadeh kaLd?r?yordum , bensiz vazgeçi?Lerde.
Güne? batt? nihayet , sorma haLimi , çok yorgunum meLek yüzLüm...

Oysaki gün geceye da??Ld???nda , ben çoktan gitmi? oLacakt?m , yitik , y?k?k ve yenik dü?tü?üm bu kentten.
B?rakt?m eLLerini , Sard?m seni geceme. BiLirim ki bitmeyecek hasretim ve biLirim ki ;

Yar ` da Ya?amakm?? Yar ` La Ya?amak...

Özgür...
subay_sehit
arasan bulursun istedi?ini !!

ama emin ol ki sen aramad?kça o sana gelmeyecektir..

her ya?mur ya?d???nda gözlerim hep akl?nda, ne zaman ad?n? ansam ya?mur ya?ar buralara....
oxygen
çok güzel olmu?,tebrik ederim , özellikle de:
ALINTI
yar'da ya?amakm?? yar-la ya?amak

k?sm? noktay? koymu?..
clap.gif
Faraway
KaraLad?k ??te Bir ?eyLer. wub.gif
violet
kendi yaz?lar?n? görmek çok güzel gerçekten, muhte?em bir yaz?, yüre?ine sa?l?k...
gülü?ümü b?rakt?m
arkadas?m müthi? olmus yüregine sagl?k... flowers.gif
Ramazan Ça?r? Kutlubay
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Faraway
Çok Te?ekkürLer Arkada?Lar , Sa?oLun. wub.gif
jasmiNNe
çok güzel yaz?lm?? insan?n yüre?ine dokunan bi yaz?...te?ekkürler..
nights judge
ÇOK GÜZEL B?R YAZIYMI? EL?NE YÜRE??NE SA?LIK clap.gif
Anatolia
ALINTI(Faraway @ Sep 28 2006, 06:59 PM) *
...Yar ` da Ya?amakm?? Yar ` La Ya?amak... wink.gif

Eline sa?l?k!.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.