Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A?ktan Korkuyorum ?imdi
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
dü?ümdesin
Aşktan Korkuyorum Şimdi

Bir sevgili düşünün

yada birisini düşünün, çok sevdiğiniz, çok değer verdiğiniz, onsuz yapamadığınız,her zaman hayalini

kurduğunuz..siz seviyorsunuz ama o hepbirşeyleri sorun ediyor sevmekten sevilmekten kaçıyor.onu mutlu

etmek onunla mutlu olmak istiyorsunuz ama o buna cesaret edemiyor,size diyor ki sizi çok seviyorum hem

de çok ama sonunda biz acı çekeceğiz, daha fazla birbirimize bağlanmayalım,az görüşelim az sevelim..

ilginç değilmi? Daha da ötesi korkunç.

Böyle birisi varsa hayatınızda -hani söylediğimi çok fazla dikkate almayın ama- bence bırakın onu sevmeyi..

çünkü o birgün bırakıp gitmeyi kafasına koymuş.

işte bu aşkın, acı çekmenin görünmeyen bilinmeyen yönü..bir de bilinen tarafı var ki o daha da acı..

çok sevdiğiniz çok deger verdiğiniz birisi sizi terkedip gitti. ne mi yapacaksınız, üzülme diyemem çünkü sen

ona değer vermişsin, onu sevmişsin ve onunla birşeyler paylaşmışsın, üzüleceksin tabi ki.

Ama bunu belli etmeyeceksin, ağlamıcaksın hiçbir zaman.. aşka inat,hayata inat güçlü olacaksın..

ben bunları yapamam mı diyosun yoksa..

Şimdi düşün..birisi sizi terkedip gitti.. sen ağlıyorsun üzülüyorsun mutsuzsun..Ama o şu an başka birisiyle

çok mutlu...ve sen aklında bile değilsin.

şu an onun ellerini başka birisi tutuyor. onun gözlerine başka birgöz bakıyor..

Diyorum ya sen aklında bile yoksun.ve sen hala ben onu çok seviyorum ben onsuz yapamıyorum diyosan

sen var ya koca bir yalansın..ve sen acı çekmeye mahkumsun.ve unutma ki sen hep ağlayacaksın.

Onun için yaşanılan aşk bile olsa mantıklı kararlar ver.. deki o zaten beni haketmiyordu.ve bırak acı

çekmeyi..mutlu ol..şimdi gülümse hadi..hayata gülümse,insanlara gülümse..

not:gercek hayatla hiçbir alakası yoktur ve çok mutluyum.. teşekkürler wub.gif
Hoksilato
kalemine sa?l?k...
Y@$?N
süper yaa en sonda ac? cekmeye mahkumsun k?sm? asl?nda yalan birini bulamad??? için onu dü?ünüo
asl?nda birisini bulsa oda unutur birazc?k çaresizlik var kalemine sa?l?kk
cok sevdi?ini zannetti?inde bile hiç sevmeyeceksin cunku bugun varr yar?n yok insanlar dengesiz ve ölümsüz denilen a?k die bi?iy yok insanlar sahte art?k eskisi gibi de?il sad.gif
oxygen
bir arkada??m hep "a?k? iki ki?i sürdürür ama bir ki?i bitirir" der. Biri ne kadar delicesine severse sevsin di?eri gitme karar?n? verdiyse; vay ki kalan?n haline..
argonat
kalemine kuvvet... mellow.gif Tip-Hat.gif
@oxygen yorumuna katılmamak elde değil wink.gif
ça?larkeolog53
yürü bee biggrin.gif çok güzelmi? YOL VER D?YOSUN YAN? en güzeli sonuna kadar hakl?s?n biggrin.gif biggrin.gif
Hoksilato
iki a?aç aras?na
kurulan sal?ncaklara benzer a?k...
a?ac?n biri ölür,
ve biter a?k...

06/08/2006
denizli
efeturk
ALINTI(Hoksilato @ Apr 30 2008, 12:39 AM) *
iki a?aç aras?na
a?ac?n biri ölür,
ve biter a?k...

06/08/2006
denizli

Vay be wub.gif
dü?ümdesin
ALINTI(ça?larkeolog53 @ Apr 29 2008, 07:54 PM) *

yürü bee biggrin.gif çok güzelmi? YOL VER D?YOSUN YAN? en güzeli sonuna kadar hakl?s?n biggrin.gif biggrin.gif

asl?nda o zaman o aç?dan dü?ünmü?üm ama olay ATE? ?LE SUYUN H?KAYES? gibi de olabilirdi..
sevdi?i için de birisi b?rak?labilirmi?..çünkü hayat kitaplardaki gibi kolay ya?anm?yor..
i?te o hikaye:

ALINTI
Ate? birgiün suyu görmü? yüce da?lar?n ard?nda , sevdalanm?? onun deli dalgalar?na.H?rç?n h?rç?n kayalara vuru?una , yüre?indeki durulu?uyla demi?ki suya ; "GEL SEVDALIM OL , HAYATIMA ANLAM VEREN MUC?ZEM OL... "
Su dayanamam?? ate?in gözlerindeki s?cakl??a al demi? ;YÜRE??M SANA ARMA?AN...Sar?lm?? ate?le su birbirine s?k?ca , kopmamacas?na...Zamanla su buhar olmaya ate? kül olmaya ba?lam??.Ya kendisi yok olacakm?? ya A?KI...Ba?tan al?nlar?na yaz?lm?? olan kaderi de yüre?indeki kederi de , al?p gitmi? uzak diyarlara SU....
Ate? k?zm?? , ate? yakm?? ormanlar? ....Aram?? suyu diyarlart boyu , günler boyu, geceler boyu...Birgün , suya varm?? yolu , bakm?? o duru gözlerine SUYUN , biraz k?rg?n biraz h?rç?n.
Ve o an anlam??; "A?KIN BAZEN G?TMEK OLDU?UNU , AMA G?TMEN?N Y?T?RMEK OLMADI?INI ... "
Ate? durmu? ,susmu? , sönmü? a?k?yla.??te o zamandan beridir ki ;Ate? sudan Su da ate?ten kaçar olmu?.ATE??N YÜRE??N? SADECE SU , SUYUN YÜRE??N? SADECE ATE? ALIR OLMU?... ANON?M
gs_1905
a?k ya?an?lmas? en güzel en asil duygudur bence..
ama bunu haketmek o kadar kolay olmasa gerek çünkü kar??l?kl? payla??m?n had safhada olmas? gerek ki hiç bi?ekilde taraflar birbirinden endi?e duymas?n ne olur demesin..
her ne olursa olsun sevgi payla??lmal?, ya?an?lmal? ki mutluluklar olsun.
herkesle olmayabilir, buda sevginin art?k olmayaca?? ya?anmayaca?? anlam?na gelmez..
ya?am sürdü?ü müddetçe sevgiyi, a?k? hissetmeli ve ya?amay? arzulamal?y?z.... smile.gif
HARMANDALI
ALINTI(dü?ümdesin @ Apr 29 2008, 04:08 AM) *

[size=2]A?ktan Korkuyorum ?imdi

......siz seviyorsunuz ama o hepbir?eyleri sorun ediyor sevmekten sevilmekten kaç?yor.onu mutlu

etmek onunla mutlu olmak istiyorsunuz ama o buna cesaret edemiyor,size diyor ki sizi çok seviyorum hem

de çok ama sonunda biz ac? çekece?iz, daha fazla birbirimize ba?lanmayal?m,,,,,,,,,

"Sar? saçlar?na deli gönlümü,
Ba?lam???m çözülmüyor Mihriban,
Ayr?l?ktan zor belleme ölümü,
Görmeyince sezilmeiyor Mihriban" Abdurrahim Karakoç

Hoksilato
ALINTI(HARMANDALI @ Apr 30 2008, 01:02 AM) *

"Sar? saçlar?na deli gönlümü,
Ba?lam???m çözülmüyor Mihriban,
Ayr?l?ktan zor belleme ölümü,
Görmeyince sezilmeiyor Mihriban" Abdurrahim Karakoç

yar deyince kalem elden dü?üyor
gözlerim görmüyor akl?m ?a??yor
lambada titreyen alev ü?üyor
a?k ka??da yaz?lm?yor mihriban

bundan daha güzel a?k ?iirimi olur...
HARMANDALI
ALINTI(Hoksilato @ Apr 30 2008, 01:05 AM) *

yar deyince kalem elden dü?üyor
gözlerim görmüyor akl?m ?a??yor
lambada titreyen alev ü?üyor
a?k ka??da yaz?lm?yor mihriban

bundan daha güzel a?k ?iirimi olur...

"Tabiplerde ilaç yoktur yarama,
A?k deyince ötesini arama,
Her nesnenin bir bitimi var ama,
A?ka hudut çizilmiyor Mihriban" Abdurrahim Karakoç

ultraslan_55
ufffff a?ka ?evke geldim be ?iiir yorumdu derken biggrin.gif wub.gif
argonat
ALINTI(Hoksilato @ Apr 30 2008, 12:39 AM) *

iki a?aç aras?na
a?ac?n biri ölür,
ve biter a?k...

06/08/2006

denizli

buda güzelmi? hoksilato Tip-Hat.gif

Ate? ve Su'yun hikayeside ilginçmi?. Suyun birde çiçekle hikayesi var o akl?ma geldi.

ALINTI
Çiçek ve Su

Günün birinde bir çiçekle su kar??la??r ve arkada? olurlar.

?lk önceleri güzel bir arkada?l?k olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâz?md?r birbirlerini tan?mak için. Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine s??maz art?k ve anlar ki, su`ya a??k olmu?tur. ?lk kez a??k olan çiçek, etrafa kokular saçar, "S?rf senin hat?r?n için ey su" diye...

Öyle zaman gelir ki, art?k su da içinde çiçe?e kar?? bir?eyler hissetmeye ba?lam??t?r. Zanneder ki, çiçe?e a??kt?r ama su da ilk defa a??k oluyordur.

Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "Su beni seviyor mu?" diye dü?ünmeye ba?lar. Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle... Halbuki çiçek, al??k?n de?ildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz.

Çiçek, suya "Seni seviyorum der. Su, "Ben de seni seviyorum" der. Aradan zaman geçer ve çiçek yine "Seni seviyorum" der. Su, yine "Ben de" der. Çiçek, sab?rl?d?r. Bekler, bekler, bekler...

Art?k öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "Seni seviyorum." der.

Su da ona "Söyledim ya ben de seni seviyorum." der ve gün gelir çiçek yataklara dü?er. Hastalanm??t?r çiçek art?k. Rengi solmu?, çehresi sararm??t?r çiçe?in. Yataklardad?r art?k çiçek. Su da ba??nda bekler çiçe?in, yard?mc? olmak için sevdi?ine...

Bellidir ki art?k çiçek ölecektir ve son kez zorlukla ba??n? döndürerek çiçek, suya der ki; "Seni ben,gerçekten seviyorum." Çok hüzünlenir su bu durum kar??s?nda ve son çare olarak bir doktor ça??r?r nedir sorun diye...Doktor gelir ve muayene eder çiçe?i. Sonra ?öyle der doktor: "Hastan?n durumu ümitsiz art?k elimizden bir?ey gelmez."

Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastal?k nedir diye ve sorar doktora. Doktor, ?öyle bir bakar suya ve der ki: "Çiçe?in bir hastal??? yok dostum...Bu çiçek sadece susuz kalm??, ölümü onun için" der.

Ve anlam??t?r art?k su, sevgiliye sadece "Seni seviyorum" demek yetmemektedir...

ANON?M
evenescence84
bir?eyden korkuyorsan oolm?caks?n yaaa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.