Bir sevgili düşünün
yada birisini düşünün, çok sevdiğiniz, çok değer verdiğiniz, onsuz yapamadığınız,her zaman hayalini
kurduğunuz..siz seviyorsunuz ama o hepbirşeyleri sorun ediyor sevmekten sevilmekten kaçıyor.onu mutlu
etmek onunla mutlu olmak istiyorsunuz ama o buna cesaret edemiyor,size diyor ki sizi çok seviyorum hem
de çok ama sonunda biz acı çekeceğiz, daha fazla birbirimize bağlanmayalım,az görüşelim az sevelim..
ilginç değilmi? Daha da ötesi korkunç.
Böyle birisi varsa hayatınızda -hani söylediğimi çok fazla dikkate almayın ama- bence bırakın onu sevmeyi..
çünkü o birgün bırakıp gitmeyi kafasına koymuş.
işte bu aşkın, acı çekmenin görünmeyen bilinmeyen yönü..bir de bilinen tarafı var ki o daha da acı..
çok sevdiğiniz çok deger verdiğiniz birisi sizi terkedip gitti. ne mi yapacaksınız, üzülme diyemem çünkü sen
ona değer vermişsin, onu sevmişsin ve onunla birşeyler paylaşmışsın, üzüleceksin tabi ki.
Ama bunu belli etmeyeceksin, ağlamıcaksın hiçbir zaman.. aşka inat,hayata inat güçlü olacaksın..
ben bunları yapamam mı diyosun yoksa..
Şimdi düşün..birisi sizi terkedip gitti.. sen ağlıyorsun üzülüyorsun mutsuzsun..Ama o şu an başka birisiyle
çok mutlu...ve sen aklında bile değilsin.
şu an onun ellerini başka birisi tutuyor. onun gözlerine başka birgöz bakıyor..
Diyorum ya sen aklında bile yoksun.ve sen hala ben onu çok seviyorum ben onsuz yapamıyorum diyosan
sen var ya koca bir yalansın..ve sen acı çekmeye mahkumsun.ve unutma ki sen hep ağlayacaksın.
Onun için yaşanılan aşk bile olsa mantıklı kararlar ver.. deki o zaten beni haketmiyordu.ve bırak acı
çekmeyi..mutlu ol..şimdi gülümse hadi..hayata gülümse,insanlara gülümse..
not:gercek hayatla hiçbir alakası yoktur ve çok mutluyum.. teşekkürler