sevgime de?sede de?mesede a????m i?te a??k.. var m? ötesi.. saklad?kça a?k?m? ortaya ç?kard?..
...........
içimde kaçmaya kaç vard? bilmiyorum. kaç??lara gebe oyunlar sakl?yd? en bilinmeyen fikrimde..
oysa içimde hep ona aç bi yan?m vard?. bende hala gebe yanlar? kald?..
kaçamad?m.. açl???ma doyamad?m.. susuz kalm??l???mla ab-? a?k çe?meler?nden kanaya kanaya içtim.. yudumlarken a?k k?r?nt?lar?n? k?st?m gözlerimi.. puslu b? golge geçiyordu içimden.. k?m d? golgem.. o.. olmamal?yd?..
..........
içimde onulmaz b? yara olu?tu sonra .. sebebi a?k devas? a?k.. sanc?lardayd?m..
sanc?ya sa?nak kes?l?rken hayat; s???nd?m oyunbozanl???ma.. yaramazl??t? içimde a?k?m.. kovalad?m durdum pe?inden.. saklanas? bi sevdayd? bu.. aklanmas? mumkun olmayan bi sevda..
..........
y?ne saklanbaçlara m? ba?vurmal? acaba.. ebe olma bana m? dü?meli.. yok yok ben becerem.. yaramaz çoçukluk yak?s?rd? bana.. sen y?ne saymaya ba?lad?n.. sakland?m d?s?ma.. içimi kapsayacak bi d?? bulamam??t?m oysa.. bulamad?m y?ne ben?.. b?kt?n aranmaktan.. bulamamaktan.. en ?y? zamanlamay? yapma zaman? ?imdi. sobe..
sobe dedim ve ç?kt?m içinden.. vurulas? yanlar?ndan s?zarak geçtim ac? hatlar?ndan.. sürünerek süngüled?m kus'lu bürünmü? yanlar?m?.. ç?kard?m ba??m? delikten.. sa?a bakt?m, sola bakt?m...
sessizl?k... kimse yok..... ya?mur a saklanbaç var... g?rd?m yen?den deli?ime.. kapand?m içime...
(g)özümde onulmaz bi yara.. çi? dü?tü gözler?me.. inledim durdum oyunlar?nda a?k?n.. ben ne içindey?m ne d?s?nday?m zarf?n.. a?z?n? yamad?m kurgusuz yanlar?m?n.. aç oku oyunlar?m?.. ?k? zar var el?mde.. hep yek.. dü? e?..
saklanbaç f?rarlar?nday?m..
tek ki?ilik ko?u?lar?nda a?k?n muebbete f?rar eden b?r mahkumum ?imdilerde.. san?klanamadan koydular ben? bu pe?mergemsi kuytulara
oysa tek suçum oyunbazl???m..
ben ki içime saklanm???m..
ne olur (s)aklay?n beni....
salih enes yaman (odrik)