Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Saklanbaç Oynarm?s?n-2..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
sevgime de?sede de?mesede a????m i?te a??k.. var m? ötesi.. saklad?kça a?k?m? ortaya ç?kard?..

...........

içimde kaçmaya kaç vard? bilmiyorum. kaç??lara gebe oyunlar sakl?yd? en bilinmeyen fikrimde..
oysa içimde hep ona aç bi yan?m vard?. bende hala gebe yanlar? kald?..
kaçamad?m.. açl???ma doyamad?m.. susuz kalm??l???mla ab-? a?k çe?meler?nden kanaya kanaya içtim.. yudumlarken a?k k?r?nt?lar?n? k?st?m gözlerimi.. puslu b? golge geçiyordu içimden.. k?m d? golgem.. o.. olmamal?yd?..

..........

içimde onulmaz b? yara olu?tu sonra .. sebebi a?k devas? a?k.. sanc?lardayd?m..
sanc?ya sa?nak kes?l?rken hayat; s???nd?m oyunbozanl???ma.. yaramazl??t? içimde a?k?m.. kovalad?m durdum pe?inden.. saklanas? bi sevdayd? bu.. aklanmas? mumkun olmayan bi sevda..

..........

y?ne saklanbaçlara m? ba?vurmal? acaba.. ebe olma bana m? dü?meli.. yok yok ben becerem.. yaramaz çoçukluk yak?s?rd? bana.. sen y?ne saymaya ba?lad?n.. sakland?m d?s?ma.. içimi kapsayacak bi d?? bulamam??t?m oysa.. bulamad?m y?ne ben?.. b?kt?n aranmaktan.. bulamamaktan.. en ?y? zamanlamay? yapma zaman? ?imdi. sobe..
sobe dedim ve ç?kt?m içinden.. vurulas? yanlar?ndan s?zarak geçtim ac? hatlar?ndan.. sürünerek süngüled?m kus'lu bürünmü? yanlar?m?.. ç?kard?m ba??m? delikten.. sa?a bakt?m, sola bakt?m...
sessizl?k... kimse yok..... ya?mur a saklanbaç var... g?rd?m yen?den deli?ime.. kapand?m içime...

(g)özümde onulmaz bi yara.. çi? dü?tü gözler?me.. inledim durdum oyunlar?nda a?k?n.. ben ne içindey?m ne d?s?nday?m zarf?n.. a?z?n? yamad?m kurgusuz yanlar?m?n.. aç oku oyunlar?m?.. ?k? zar var el?mde.. hep yek.. dü? e?..

saklanbaç f?rarlar?nday?m..
tek ki?ilik ko?u?lar?nda a?k?n muebbete f?rar eden b?r mahkumum ?imdilerde.. san?klanamadan koydular ben? bu pe?mergemsi kuytulara
oysa tek suçum oyunbazl???m..
ben ki içime saklanm???m..
ne olur (s)aklay?n beni....

salih enes yaman (odrik)
ikilem
Güzel kelime oyunlar?,kalbe dokunan,bazen ac?tan,bazen hüzünle gülümseten,yüre?ine sa?l?k... smile.gif
kene
Saol güzel yaz? eline yüre?ine sa?l?k.
ç??l?k

" uyand?m ans?z?n,usulca, gecenin içinde, tam bu yerinde...
kalkt?m,pencereyi açt?m,
sana bakt?m, oldu?un yere...
bakt?m, kaybolmu?tun bu bulan?kl?kta, yoktun art?k..
saklad?m seni ellerimle,
?imdi ebe benim bu sobelemede..
elma dersem ç?kma armut dersem ç?k...
yank?land? ç??l?klar?m karanl?k bulan?kl?kta,
uçsuz bucaks?zl?kta
hesaps?zca,dü?ünmeden,sormadan,sorgulamadan,
tüm gücümle;
elma, elma, elma... "

" eyvallah odrikim...gecenin bu an?nda yine yapt?n yapaca??n? can.. eyvallah "
N?LSU
Son zamanlarda okudu?um en güzel yaz?lardan biriydi,gerçi güzel denilsin,anla??ls?n diye yaz?lmaz böyle yaz?lar.?nsan arafta kal?rda kendini anlamak için yazar ço?u zaman smile.gif

Gönlüne dokunuyor insan?n,gönlüne sa?l?k odrik smile.gif
argonat
?fadeler çok ho?.
Bir kuvvet var yaz?da,galiba sakland??? yere s??mam??l?ktan do?an bir kuvvet bu smile.gif
yüre?ine sa?l?k odrik Tip-Hat.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.