Bu ne anlams?z biti?,
Bu ne vakitsiz yiti?,
Bu ne a?lanas? gidi?!
Hani ölüm gelir de,
Bütün sevinçleri kursa??nda kal?r ya insan?n.
Hani uykun gelir uyuyamazs?n,
?çti?in su,ald???n nefes,ba??n? koydu?un yast?k,
Ba?kala??r ya ans?z?n.
Bir kasvet çöker yüre?ine
Bir hüzün mübtela olur yersiz...
Bilmem ki,
Bilmem ki daha nas?l anlatay?m bu veday?!!!
Hava so?uk gülüm,hava buz.
Bak aylardan eylül,
Bak bugün do?um günüm,
Bak bugün ölüm günüm.
Musallam oldu gözlerin,
Ve kefenim donuk sözlerin.
Ben gidiyorum,
Omuzumda ceketim,duda??mda ?sl?kla
Bu ayr?l??? kadere ithaf ediyorum.
Alt taraf? bir aldanm??l?k benimkisi,
Alt taraf? y?k?lm??l?k.
Bütün hesab? bana kes,
Sen rahat ol yeter ki.
Tamam,bütün kabahat benim.
Gülü seven dikenin hesab?n? sorabilir mi hiç?
Ben gidiyorum,
Uzatmalar?n? oynad???m?z bu veda
Art?k bir son bulsun.
A?lama hay?r,dur a?lama!!!
Sen istemedin mi?
Bak bugün do?um günüm,
Bak bugün ölüm günüm.
Son bir ?ey istiyorum senden,
Bu da benden bana do?um hediyem olsun.
Bir ölü daha ne kadar ölebilir ki,
HASRET?NE YAKIN OLAYIM!!!
Ba?ka bir ?ey istemiyorum inan ki,
HASRET?NE YAKIN OLAYIM!!!
Elveda gülüm,
Ben gidiyorum,
Elveda...
..........................................................
Yakamoz 07
sa?lam ?iir..elveda
Te?ekkürler arkada?lar,asl?nda biraz k?rg?n?m ama neyse...Sizin bir suçunuz yok,çok te?ekkürler...
neye k?rg?ns?n söyle
ne güzel yazm??s?n öyle
neye k?rg?nl?k, kime k?rg?nl?k bu böyle
yazabilen var m? acaba böyle
güzel payla??m eline yüre?ine, sa?l?k
ALINTI(???klar? takip eden adam @ Oct 5 2006, 11:31 AM)

neye k?rg?ns?n söyle
ne güzel yazm??s?n öyle
neye k?rg?nl?k, kime k?rg?nl?k bu böyle
yazabilen var m? acaba böyle
Alt?n kadehteki zehiri zevkle içerler,
Onlar için dert,bir arma?and?r Hak'tan.
Kalemleri ile yüreklerinde yara açarlar,
?airler zevk al?rlar a?lamaktan...
Ben al??t?m desem yeridir asl?nda.Geçmi?teki ruh halimde olsam,çok etkilenirdim ama üzüntü,k?rg?nl?k yabanc? olmad???m konular,ilgin için te?ekkürler..Zeus sana da te?ekkür ederim...
çok gtüzel bi sunum payla??m için te?ekkürler
ALINTI
Ben al??t?m desem yeridir asl?nda.Geçmi?teki ruh halimde olsam,çok etkilenirdim ama üzüntü,k?rg?nl?k yabanc? olmad???m konular,ilgin için te?ekkürler..Zeus sana da te?ekkür ederim...
ben te?ekkür ederim bu ?iirin için ben de al?????m asl?nda bakma sen bana.
ALINTI
ben te?ekkür ederim bu ?iirin için ben de al?????m asl?nda bakma sen bana.
eyvallah.. guzelel yure??ne sa?l?k.. kaleme zeval olmaz.. yurek konu?ur .. sevda ?mparatorluklar?n?n susan komutanlar? gal?p hep.. b?zse p?on oyunlar?nday?z.. yem olduk a?k-? katl? sava?lar?nda.. kalem?n hiç susmas?n emi..
çok harika yüre?ine eme?ine sa?l?k
Helal be karde?im yüre?ine sa?l?k.
Ayr?ca ?iirlerini bir ba?l?k alt?nda açsan daha iyi olur.
Hepinize te?ekkür ediyorum arkada?lar,Allah raz? olsun beni mutlu ettiniz...
yakamoz07, arkada??m , yorum yapamad???m son birkaç ?iir için diyorum; kelimeler senin kaleminde bir ba?ka hizaya geliyor, ?iir yazmay? sak?n b?rakma, ba?ar?lar?n devam?n? dilerim
ALINTI(oxygen @ Oct 6 2006, 02:03 PM)

yakamoz07, arkada??m , yorum yapamad???m son birkaç ?iir için diyorum; kelimeler senin kaleminde bir ba?ka hizaya geliyor, ?iir yazmay? sak?n b?rakma, ba?ar?lar?n devam?n? dilerim
Bunlar? duymak gerçekten güzel arkada??m.Korkum ?u ki,fazla övgü almak insan? dura?anl??a iter,nas?l olsa iyiymi? yazd?klar?m dü?üncesi yerle?sin istemiyorum içime ama yorum almak ta ayr? bir keyif,gerçekten hepinize te?ekkür ederim...
yakamoz bir kitap dü?ünüyor musun ???
ALINTI(çerkez @ Oct 6 2006, 08:17 PM)

yakamoz bir kitap dü?ünüyor musun ???
Gece-gündüz akl?mda ama ?u an maddi ve manevi haz?r de?ilim:)
kelimeleri öyle ?eçiyorsun ki her seferinde ?iirdekileri kendim ya?am???m gibi geliyor.okuyan herkesi içine al?yor...k?rg?n oldu?unu söylemi?sin, ben hep ?una inanm???md?r, duygular?n? hakk?yla derinden ya?ayan insanlar?n kalplerinin bir taraf? hep biraz k?rg?n oluyor, yeterki bu seni mutsuzlu?a itmesin... Umar?m en k?sa zamanda bir kitap ç?kar?rs?n, ilk alacaklardan biri ben olaca??m...ayr?ca di?er insanlara haks?zl?k etmemeliyiz, onlar bu sitede senin ?iirlerini okuma f?rsat? bulabilen bizler kadar ?ansl? de?iller çünkü...te?ekkürler yakamoz...
ALINTI
Bunlar? duymak gerçekten güzel arkada??m.Korkum ?u ki,fazla övgü almak insan? dura?anl??a iter,nas?l olsa iyiymi? yazd?klar?m dü?üncesi yerle?sin istemiyorum içime ama yorum almak ta ayr? bir keyif,gerçekten hepinize te?ekkür ederim...
sen kendini bize hem ?iirlerin hem de mütevazili?inle kabul ettirdin, dedi?inde hakl?s?n fazla övgü insan?n performans?n? dü?ürür, amac?m?z performans?n? dü?ürmek de?il te?vik etmek,o yüzden in? endi?en yersiz ç?kacak, hem sende öyle bir yaz?yorsunki övmesek vicdan azab? çekecez.
Te?ekkürler arkada?lar..Bir ?iiri eklemeden önce defalarca kontrol ediyorum,bir yerde kopukluk olunca hissediyorum,hani bir santimetre ileriye gidilmiyor o zaman.?yice içime sindikten sonra ekliyorum.?iirde önemli olan kendinden ziyade ba?ka yüreklerdeki ba?ka duygulara da hitab edebilmektir,?n?allah ba?arabiliyorumdur.?lginizden dolay? çok te?ekkür ederim...
bu kaleme nazar degmesin. bağırarak tekrar takrar okumak istiyorum bu şiiri.hemde hiç bıkmadan usanmadan okurum. yüregine sağlık kardeşim.
bi antalyal? olarak arkanday?m yakamoz....yüre?inr sa?lik..kaleminin mürekkebi hiç bitmesin
yüregine sagl?k cok ho? olmu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.