Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sen Olmu? Kel?melerle Anlat?lan Kifayetsizlikler..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
Damar?ma s?k??t?r?lm?? a?ks?n. A?k?ma çekilmi? karalars?n. Hüzne verilen en geni? pay?ms?n. Gönlümün en ince en köklü k?vr?m?s?n. A?ka çekilen s?navlar?n en a??r cezas?s?n.

Kar?? k?y?n?n ???klar?n? söndürürken yaln?zl???m. Gidip gelip vard?m h?çk?r?kl? soluklar?na. Dokunma sak?n a?k?ma, bula?t?rma ellerini so?uk yanlar?ma, yeni bitirdim son rutü?lar?n? a?k?m?n. Yazd?m bu?ulu camlara ad?n?. M?sralar?m?n dü?ümü oldun. K?rd?m bütün kalpleri. Ba??m? kald?r?p bakmad?m bile yüzlerine. Kim bilir nas?l yaral?yd? gözleri.

E?ri bü?rü a??zlardan anlatt?m çaresizli?i. Süslemedim yalan hecelerle hayat?m?. Basit kelimeler seçtim.. Bir kere olsun dü?ünmeden konu?tum kendimle. Ba??m? kald?rd?m, gözlerine dald?m ve hayk?rd?m. Bana inan… ?nan gözlerime, bak soluyor gecelerim dört hecenle.

Siz hiç ölümü ceplerinizde ta??y?p, Gece koynunuza ald?n?z m??

Fark?nday?m bu sava?tan yaral? olarak kurtulamayaca??m. M?sralar?ma a?larken, ölümüme susaca??m. Sak?n sak?n ak?tma gözya?lar?n? topra??ma. Sevme beni, unut beni. Sen sen ölümüme sebep olan. Bakmas?n gözlerin resmime. Gökyüzün karalar ba?las?n. Gözlerin kimsenin mührü olmas?n.

Art?k nefesim yetmiyor o ?ark?y? söylemeye. Bo?az?mda bir dü?üm kala kal?yorum öylece. Her ad?m?m sesine kaç??lar ya??yor. Ve sen h?çk?r?kl? a?lamalar?m? bilmiyorsun. Söylesene nas?l beceriyorsun yalanla dans etmeyi dünyada.

Milyonlarca mektup okumak istiyorum faili meçhul. Hiç bir ?ark? bulamad?n gidi?ine. Hiçbiri uymad? sen gecelerime. Her soruma seni s?k??t?rd?m. art?k bütün ?ark?lar? mehtaba ve bana tutuyorum. Sana ise buru?mu? an?lar?m?z?n koku?mu? hiçsizli?ini sar?yorum...

eyvallah...
hasta
karde?im yüre?ine sa?l?k
denizzz
yüre?ine sa?l?k odrik clap.gif bu karamsarl?k yoruyor insan? bazen biraz da umutlu ?eyler yazsan da umutlansak smile.gif bu yaz?n da çok güzel olmu? te?ekkürler
kene
Ellerine sa?l?k.
odrik
eyvallah..
Yemen
hak etmediğim herşeyi herkes hak etti diye, göz yaşları akacak omuz bulamıyor belki, hayat bir eyvallah'ın pençesinde başlar, cansız kuşların kanat çırpışında hangi melek tanıyabilir kendisine öğretmediği bir sevgiyi insandan daha iyi...

yerin belli yurdun belli ne eren var ne de geren... hani lütfen ?

merhaba elveda...

sonsuz uçurumlar tepelere döner... düşme o kadar yüksekleri taşıyamazsın, başkasıyla gücün kalmıyorsa kendi başına yapabilir misin?

herkesin yalanına akıl yol açar kalpler bile yalandan ürperdiği şu tertemiz toprak ayaklar altında değil mi hepsi gibi o da yalan...

glass_shades.gif google.gif
odrik
yalanla anlat?lm??l?klar yalanlanamaz.. suretsiz bi gerçek var önümüzde hiç kabullenmek ?stemed???m?z b? gerçek.. nas?l anlatmal?ki bu gerçe?i.. ?ey i?te ?ey.. söze ne hacet.. anlad?(n) m?.. anlamak için yalan soylemey? b?lmek laz?m.. ben?m bu yalanlara karn?m tok d?ye d?ye konuyu bas?tle?t?rreb?l?r?sn de.. seçim sen?n.. ya bas?tle?t?r ya çözulmezle?t?r.. had?.. geren yada eren olmak sana kalm??..
Yemen
merhaba "elveda" smile.gif

elveda "merhaba" smile.gif

gerenli?e ermeyece?im... inanm?yorum a?ka art?k... zorunda m?y?m ? niye k?z?yosun ki ?
odrik
o sana k/alm??.. bende z/alim oldum sonunda oyle d?yor b?r?ler?.. oysa ben kovmu?tum kap?mdan merhabalar? ovmu?tum yure?imdeki elvedalar?.. elveda lar g?den içinse merhaba lar gelen e soylen?r demek ?sterd?m ama oyle de?il i?te.. ben g?tmelere g?derken elvedalar?n sabahlar?nda kalakalm??t?m.. hang? elveda hang? veda...soylesene ey a?k..

ben de ?nanm?yorum.. belk?de kend?m? (k)and?r?yorumdur..
niyemi k?z?yorum.. a?ktan g?tmelerden konu aç?l?nca s?n?rler?me hak?m olamam.. s?z?nle alakas? yok.
eyvallah / b? hayat daha ba?lad? ve bitti..
Yemen
Gitmeleri bo? ver de ben de gelmeyi?lere uyuzum smile.gif
oxygen
iki söz ustas?, sanki ikiside yaral?.. bazen aynan?n kar??na geçerde söylenirsin ya kendine, cevaplar?n?z ona benzemi?.. gerçek olan? da hakl?, aynadaki yans?mada hakl?.. ama aynaya göre ikiside birbirinden farkl?..
ne demekse?.. wacko.gif smile.gif
odrik
ben anlad?m seni oxygen.. kimi zaman anlat?lamam?? gorunen kel?meler çok ?y? anlat?lm??t?r oysa.. kar?s?k kadar basittir i?te.. aynadaki goruntuler herzman gerçeklerd?r.. ama aynan?n kars?s?nda kend?n varken, aynada ba?ka b? suret? goruyorsan i?te o zaman ayna yan?lm??t?r.. yanm??t?r.. ayna kumdan yap?l?yormu??.. i?te goruntulerde bazen içimizdek? um'lardan olusur.. umduklar?m?z? gormek ?ster?z.. um'may?da becereb?lseyd?k bi.. aynam?za ?y? bakmak um(ud)u ?le.. eyvallah..
oxygen
odrik inanm?yacaks?n ama ne demek istedi?imi ?imdi anlad?m smile.gif , art?k kendi sözlerime de yabanc?y?m..
odrik
anlatt???n? ba?ka b?r?nden d?nlemek daha anlaml? olab?l?yormu? demekk?... ben? guldurdun.. sa?ol.
oxygen
biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.