Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ses?n? AvuÇlarima Birak
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
asena_alperen
Ya?mur ya??yor.Hava serinlerken yüre?imin ate?i dahada alev al?yor.Gidi?e dur diyecek gücü bekliyorum.Suçlu ya?murmu? gibi art?k ya?ma diye avaz?m ç?kt??? kadar ba??rmak istiyorum.Çevremdeki her?ey dursun hareketsiz kals?n istiyorum.Çünkü her hareket bana unutmak için dua etti?im,ama bir türlü unutmay? ba?aramad???m seni hat?rlat?yor.Varl???nla ac? vermeyi ba?aran tek insans?n anlayaca??n.Görmemek için dua etti?im ama görünce gözlerimi gözlerinden alamad???m ilk ve tek insans?n.Gözlerinde dünyay? buluyorum,gülü?ünde mutlulu?u,kirpiklerin hayat yönünü i?aret ediyor adeta.Ka?lar?n uyumu,ahengi.Sende bende olmayan ne var bilmiyorum ama i?te bulamad?klar?m? eksiklerimi buluyorum.Eksiklerimi tamamlayacak tek ki?inin sen oldu?unu bilmekse...dü?ünürken beynimi yoruyor.Anlam veremedi?im ama duymay? istedi?im o iki kelimeyi dü?letiyor bazen.Bunu söylesen her?ey bitecekti asl?nda.Yeni bir sayfa aç?lacakt?.BEYN?MDE,OLU?UMDA VE DURU?UMDA...Biliyorum benim çaba harcamam,birçok ?eyden vazgeçmem gerek o iki sözcük için.Ben ödün vermeyece?ime göre.o sözcüklerde senin a?z?ndan hiç dökülmeyecek.??in kötüsü ben bu iki kelimeyi duymaman?n verdi?i ?zd?rapla bu iki kelimeyi söyleyen herkese daha fazla ac? verece?im.Kendi ac?m? bu ?ekilde hafifletmeye çal??aca??m.Ta ki senden uzakla?t???m,koptu?um,senin varl???n? tamamen beynimden ,yüre?imden sildi?im gün ben olaca??m.sende yard?m et.Seni unutup yeniden ba?lamam için yard?m et.En güzelide git buralardan.Gözden ?rak olan gönüldende ?rak olur derler ya.Belki do?rudur ha ne dersin?Unutmadan gitmeden SES?N? AVUÇLARIMA BIRAK ki onun a??rl???n? ta??yamayaca??m? hissedince seni b?rakay?m.Gözlerini gözlerimden ,gülü?ünü yüzümden çek ki.DUA etmeden uyunan bir gecede görülen kötü bir rüya olarak kal an?lar?mda..
argonat
ALINTI
Unutmadan, gitmeden SES?N? AVUÇLARIMA BIRAK ki onun a??rl???n? ta??yamayaca??m? hissedince seni b?rakay?m.Gözlerini gözlerimden ,gülü?ünü yüzümden çek ki.DUA etmeden uyunan bir gecede görülen kötü bir rüya olarak kal an?lar?mda..

ac?n?n seside a??r ç?km??.
Kalemine kuvvet Tip-Hat.gif
asena_alperen
ALINTI(argonat @ Jul 15 2008, 10:29 PM) *

ac?n?n seside a??r ç?km??.
Kalemine kuvvet Tip-Hat.gif

te?ekkür ederim umar?m kalemime kuvvet olur ama ac? çkmedim ALLAH kimseye çektirmesin u?ra?cak daha çok ?ey var a?k ac?s? kadar basit ?eyler diil be karde?
tarihçi_bjk
a?k yaln?z ki?iye duyulmaz u?runaa emek verdi?in her?eydir bitmeyen kavgan sürüp g?decek olan davan a?kt?r vazgeçmen?n imkans?zl???yla yanar umudun susuzlu?uyla yanar için VAZGEÇEMEZS?N..

cok güselmi? payla??m?n için saol sad.gif

argonat
ALINTI(asena_alperen @ Jul 17 2008, 12:38 PM) *

te?ekkür ederim umar?m kalemime kuvvet olur ama ac? çkmedim ALLAH kimseye çektirmesin u?ra?cak daha çok ?ey var a?k ac?s? kadar basit ?eyler diil be karde?

Allah kimseye ac? çektirmesin biggrin.gif
O kadar büyük ac?lar var ki a?k ac?s? hafif kal?r yan?nda hakl?s?n wink.gif
Ancak,a?k ac?s?da farkl? bir kategoriye giriyor ve di?erlerine banzemiyor wink.gif Tip-Hat.gif
asena_alperen
ALINTI(tarihçi_bjk @ Jul 17 2008, 09:49 AM) *

a?k yaln?z ki?iye duyulmaz u?runaa emek verdi?in her?eydir bitmeyen kavgan sürüp g?decek olan davan a?kt?r vazgeçmen?n imkans?zl???yla yanar umudun susuzlu?uyla yanar için VAZGEÇEMEZS?N..

cok güselmi? payla??m?n için saol sad.gif

eyvallah saolas?n
per-veen
ALINTI
çünkü her hareket bana unutmak için dua etti?im,ama bir türlü unutmay? ba?aramad???m seni hat?rlat?yor.Varl???nla ac? vermeyi ba?aran tek insans?n anlayaca??n.

güzel bir payla??m te?ekkürler wink.gif
asena_alperen
ALINTI(per-veen @ Jul 17 2008, 10:39 AM) *

güzel bir payla??m te?ekkürler wink.gif

sende saolas?n be?enmene sevindim
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.