Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hayatim Ve ÖlÜmÜm Poker Oynuyor
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
asena_alperen
Her hareketim canlılığımı simgeliyordu.Bu kadar enerjiyi nerden buluyor?Kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor diyorlardı.Onların gözünde ben hiç sıkıntısı olmayan,serseri takımının üyelerindendim.Yanaklarım göz pınarlarından akan o sıvıyla hiç tanışmamıştı onlara göre.Bende tatmamıştım o duyguyu.Korkmamıştım,üzülmemiştim,incinmemiş,çaresizlikten çırpınmamıştım hiç.Şimdi sesim gidiyor.Nefesim daralıyor.Oysa hayatımı düzene koymak yıllarımı almıştı,dağıtmak ise bir saatimi.Ölüm korkusunu kazandığım gün,o saat ,dağılıvermişti hayatım.Ben kaybetmeyi öğrendim seni tanıdığımda.senin aşkın hasta olmayıda yaşattı.Bazı aşklar hastalıklıdır.Hemen kesip atmak gerekir.Bense bu hastalığa her panzehiri verişimde.O daha sağlam dikiliyor karşıma..Sinsi bir bakış,gülümseme görüyorum onda.Sen kaybettin diyor bana sen iradeni, sen sen olmayı kaybettin.Artık bende inanıyorum galiba.Senin beni dizlerimin üstinde yaşamaya mahkum bıraktığına.Çünkü gözümün önünde oynanan ilk kumarı görüyorum.HAYATIM VE BİTİŞİM YANİ ÖLÜMÜM POKER OYNUYOR.Ölümüm ardı ardına açıyor kağıtları hayatımı devre dışı bırakmak için.Sonra önüne çekiyor okey taşlarını.Daha doğrusu bölümlera ayrılmış hayatımı.Bu pokere kim dur der yada ben nasıl bu hastalıktan kurtulurum.Acıya alışırım,çözüm bulamıyorum.Hissiz varlıklar gibi.Tıpkı bir bitki gibi yaşıyorum şuan.Arada su verilir ya bitkilere kökleri kurumasın diye.Bende hep ağlıyorum yaşamımı gözyaşlarımla suluyorum.Eski,kıpır kıpır yerinde duramayan kız yok artık.Duygularım öyle yaşlandı ki.. Öyle harektsiz bıraktı ki bedenimi.Elimi uzatmaya üşenir oldum.Bırak bedenimi gözyaşlarım bie yaşlandı biliyor musun?Eskiden dolu gibi sert ve duraksız damlıyordu.Şimdi yavaşca süzlüyor yanaklarımdan .Çatışmalara giriyorum.Beynim ,nefretimlei aşkımla kıyasıya savaşıyor.Silahlar patlıyor.Ben yaralandığımı o an anlamıyorum. Ta ki kan kokusu duyunca anlıyorum.Bir bakıyorum ki kalbim kanıyor ve sen yapacağın müdahaleyi düşünüyorsun.Ben sana ne yapacağını söyleyeyim.Kalbe giden atardamarı sıkıştır kalbi patlatacağı için bu aşk beni öldürecek ve sen en önemli görevi üstleneceksin.Yada KALBİMİ al.bende olmayan merhametsiz,vicdansız,hissiz olan sendeki kalbi ver.Bunu yapmazsan YUDUM YUDUM ÖLÜŞÜ en iyi tarif eden ben olacağım.....
argonat
ALINTI
Ben kaybetmeyi ö?rendim seni tan?d???mda.senin a?k?n hasta olmay?da ya?att?.Baz? a?klar hastal?kl?d?r.Hemen kesip atmak gerekir.Bense bu hastal??a her panzehiri veri?imde.O daha sa?lam dikiliyor kar??ma..Sinsi bir bak??,gülümseme görüyorum onda.Sen kaybettin diyor bana sen iradeni, sen sen olmay? kaybettin.

Kaybederken ö?renilenler daha bir sa?lam oluyor ?u hayatta smile.gif
Çok ho? ifadeler var. Kalemine kuvvet.Payla??m için saol Tip-Hat.gif
asena_alperen
ALINTI(argonat @ Jul 20 2008, 09:36 PM) *

Kaybederken ö?renilenler daha bir sa?lam oluyor ?u hayatta smile.gif
Çok ho? ifadeler var. Kalemine kuvvet.Payla??m için saol Tip-Hat.gif

be?enmene sevindim saolas?n.
oxygen
güzel yazm??s?n; yüre?ine sa?l?k.
Mahsuru yoksa hangi fakültedensin?
asena_alperen
ALINTI(oxygen @ Jul 21 2008, 02:22 PM) *

güzel yazm??s?n; yüre?ine sa?l?k.
Mahsuru yoksa hangi fakültedensin?

öncelikle saol .iktisat tay?m sen hangi fakültedensin?tabi mahsuru yoksa..
efeturk
ühüüüü sad.gif

smile.gif
asena_alperen
ALINTI(efeturk @ Jul 21 2008, 03:07 PM) *

ühüüüü sad.gif
smile.gif

hayrola ya böle bi tepkiyi ilk kez al?yom:)
efeturk
Yaz?n?n bende yaratt??? etki, böyle bir tepki do?urdu. Yar?s?ndan sonras?n? okuyamad?m zaten smile.gif
asla
çok güzel olmuş gerçekten ama 2.defa okumam çok duygusal bana göre değil biggrin.gif biggrin.gif
asena_alperen
ALINTI(asla @ Jul 21 2008, 03:18 PM) *

çok güzel olmu? gerçekten ama 2.defa okumam çok duygusal bana göre de?il biggrin.gif biggrin.gif

be?enmene sevindim saolas?n dha sonraki yaz?lar?mda duygusall??? azalt?r?m:)
oxygen
t?p smile.gif eski bir arkada?a benzettim uslübunu da ondan sormu?tum ama de?ilmi?sin smile.gif
CaNKüR?aD
Ne kadar güzel ifadeler var. Kaybetmeyi ö?renmek ne kadar ac? ve ne kadar kârl?
asena_alperen
ALINTI(CaNKüR?aD @ Jul 22 2008, 12:14 AM) *

Ne kadar güzel ifadeler var. Kaybetmeyi ö?renmek ne kadar ac? ve ne kadar kârl?

te?ekkür ederim..

ALINTI(oxygen @ Jul 21 2008, 04:45 PM) *

t?p smile.gif eski bir arkada?a benzettim uslübunu da ondan sormu?tum ama de?ilmi?sin smile.gif

h?mm ii bakalm.
tarihçi_bjk
çok güzel anlatm??s?n cok güçlü anlatmlar var yüre?ine sa?l?k sad.gif
asena_alperen
ALINTI(tarihçi_bjk @ Jul 22 2008, 09:28 AM) *

çok güzel anlatm??s?n cok güçlü anlatmlar var yüre?ine sa?l?k sad.gif

te?ekkür ederim be?enmene sevindim ama san?r?m seni çok etkilemi?sad.gif ifadene bak?l?rsa:)
tarihçi_bjk
evet gercekten cok etkileyic? sad.gif
dü?ümdesin
çok hisli olmu?..yüre?ine sa?l?k
asena_alperen
ALINTI(tarihçi_bjk @ Jul 22 2008, 09:36 AM) *

evet gercekten cok etkileyic? sad.gif

di?er yaz?lar?m? koyunca onlar?da okursun umar?m:(

ALINTI(dü?ümdesin @ Jul 22 2008, 09:39 AM) *

çok hisli olmu?..yüre?ine sa?l?k

te?ekkür ederim be?enmene sevindim
Canci?er
?lk ba?ta yazan?n yüre?ine sa?l?k.

Ama ben bu tür yaz?lardan art?k bir tat alam?yorum,bu duygusuzluktan kurtulamad?m gitti.Ama bu yaz?y? gönülda??m yazd??? için sonuna kadar okudum biggrin.gif
asena_alperen
ALINTI(Canci?er @ Jul 22 2008, 08:46 PM) *

?lk ba?ta yazan?n yüre?ine sa?l?k.

Ama ben bu tür yaz?lardan art?k bir tat alam?yorum,bu duygusuzluktan kurtulamad?m gitti.Ama bu yaz?y? gönülda??m yazd??? için sonuna kadar okudum biggrin.gif

eyvallah ya saolas?n harbi çok sevindim.senin için duygusuz bi yaz? yazcam yaz?nca haber veririm.smile.gif
tatlicadi_20_86
yaz?y? okurken içinde kendimi buldum bi an sad.gif
eline,kalemine sa?l?k wink.gif
asena_alperen
ALINTI(tatlicadi_20_86 @ Jul 22 2008, 09:03 PM) *

yaz?y? okurken içinde kendimi buldum bi an sad.gif
eline,kalemine sa?l?k wink.gif

te?ekkür ederim çok saol.

ALINTI(efeturk @ Jul 21 2008, 03:13 PM) *

Yaz?n?n bende yaratt??? etki, böyle bir tepki do?urdu. Yar?s?ndan sonras?n? okuyamad?m zaten smile.gif

anla??lan çok sarst? seni:)
Z_E_U_S
Bu ara sitede bir duyguseli ald? ba??n? gidiyor Allah sonumuzu hay?r etsin biggrin.gif
asena_alperen
ALINTI(Z_E_U_S @ Jul 22 2008, 09:08 PM) *

Bu ara sitede bir duyguseli ald? ba??n? gidiyor Allah sonumuzu hay?r etsin biggrin.gif

amin amin:)
Canci?er
ALINTI(asena_alperen @ Jul 22 2008, 09:00 PM) *

eyvallah ya saolas?n harbi çok sevindim.senin için duygusuz bi yaz? yazcam yaz?nca haber veririm.smile.gif

Sen bu a?k,me?k i?lerini b?rak gönülda??m.Vatan,bayrak,?ehit konulu ?iirler yaz,ben ancak onda kendimi bulurum biggrin.gif
asena_alperen
ALINTI(Canci?er @ Jul 22 2008, 09:10 PM) *

Sen bu a?k,me?k i?lerini b?rak gönülda??m.Vatan,bayrak,?ehit konulu ?iirler yaz,ben ancak onda kendimi bulurum biggrin.gif

vay gönülda??m bu msj?n? yeni gördüm ne demek ya yazar?m istedi?in konularda umar?m onlarda kendini bulursun..
Canci?er
Eyvallah sa?olas?n smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.