Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Üm?t Etmek ??kencey? Uzatir
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
asena_alperen
Ele?tirilmekten öyle yoruldum ki. ?öyle konu?. Onu yapma millet ?unu der. Hep böyle büyümedik mi.
5 ya??na kadar en cesur anlar?m?z? ya?ad?k. Korkusuz,her?eyi yapabilmenin sevincini ya?ad?k. Yapt?klar?m?za çocuk k?l?f?n? giydirdiler en cesur o diyemedikleri için.
6 ya??na geldi?imizde. 40 dk derste uslu dur. Yoksa ö?retmen seni sevmez. ??mar?k ve yaramaz derler. ?lk uyar?y? ald?k. ?lk savunmay? da AMA BEN diye ba?layan cümleyle kurduk. Sonra t?pk? bir at gibi yeti?tirildik. ÖSS ve OKS yi kazanmak için. Asl?nda hep bask? yap?lm??. Dü?üncelerim bile engellenmi?. Korkular yüklenmi? sürekli.
?uan ç?k?p sokakta ba??rarak ?ark? söyleyemem. Çünkü ?imdi giydirebilecekleri k?l?f küçük ve eskimi?.
Art?k ne dü?ünece?imi bilmiyorum. Ya da dizlerimin üstüne dü?meden ne kadar ayaklar?m?n beni dayayabilece?ini. Çünkü bedenim günden güne halini kaybederken ,ruhum sürekli kilo al?yor. ?yi yada kötü yapt???m her?ey ruhumu ?i?manlat?yor. ??te bu yüzden ayak bileklerim beni ta??yamayacak kadar güçsüz.
?uan bedenimi besleyen tek ?ey hayallerim ve ümitlerim.
Ümit etmek i?kenceyi uzat?r biliyorum.
Ama ara ara i?kenceyi hissetmenin uyar?c? etkisini duymak ho?uma gidiyor. Bazen bunu bile engellemk istiyorlar. Aniden çalan telefonum, kap? zili ,egzozu sökülmü? araç sesleri sana bu hayal fazla diye ba??r?yorlar. Oysa
''ÇÖLDEY?M D?YE KERTENKELE HAYAL ETMEK ZORUNDA DE??L?M L?MONATA HAYAL EDEB?L?R?M.??te bunu bilmiyorlar.
Çocukken ya?ad???m mutlu olman?n konforunu,gençken bu ?ekilde ödetiyorlar
sidemkay
dü?üncelerini harika dile getirmi?sin,kalemine sa?l?k smile.gif google.gif herhalde genelimiz kat?l?r bu yaz?ya sad.gif
asena_alperen
ALINTI(sidemkay @ Jul 22 2008, 11:35 AM) *

dü?üncelerini harika dile getirmi?sin,kalemine sa?l?k smile.gif google.gif herhalde genelimiz kat?l?r bu yaz?ya sad.gif

TE?EKKÜR EDER?M BE?ENMENE SEV?ND?M..
semra(nazl?)
sad.gif smile.gifsad.gifsad.gifsmile.gifsmile.gifsad.gif((((
dü?ümdesin
güzelmi?..eme?ine sa?l?k
asena_alperen
ALINTI(semra(nazl?) @ Jul 22 2008, 11:39 AM) *

sad.gif smile.gifsad.gifsad.gifsmile.gifsmile.gifsad.gif((((

kuzum tepkini anlayamad?m ama.neyse

ALINTI(dü?ümdesin @ Jul 22 2008, 11:40 AM) *

güzelmi?..eme?ine sa?l?k

te?ekkürler be?enmene sevindim..
tarihçi_bjk
hayat? o kadar güzel anlat?osn ve gercekleri o kadar ii dile get?r?osun ki sana kat?lmamak mümkün degil btn yaz?larnda kendmden büyük bü parça hatta tamam?m? buluyorum cok te?ekkürler karde?im devam?n? bekliyoruz smile.gif
asena_alperen
ALINTI(tarihçi_bjk @ Jul 22 2008, 11:49 AM) *

hayat? o kadar güzel anlat?osn ve gercekleri o kadar ii dile get?r?osun ki sana kat?lmamak mümkün degil btn yaz?larnda kendmden büyük bü parça hatta tamam?m? buluyorum cok te?ekkürler karde?im devam?n? bekliyoruz smile.gif

eyvallah karde?im sa?olas?n..devam? gelcek smile.gif
oxygen
çok güzel yazm??s?n tebrik ederim
küçük bir öneride bulunmak istiyorum; cümleler arka arkaya çok biti?mi?ler. Noktalardan sonra bo?luk koysan, vurgulamak istedi?im cümleleri enterla bir alt sat?ra kayd?rsan; cünkü yanyana o kadar biti?ikler ki aradaki baz? cümleleri h?zla okuyup geçiyorum. Oysa güzel yaz?lar güzel yemekler gibi yava? yava? , tane tane , sindire sindire okunmal?d?r.
Ayr?ca biti? cümlesi genelde en çok ak?lda kalan cümledir; biti? cümlesine bir alk?? gönderiyorum: clap.gif
Hoksilato
isyan?n?za ortak olmamak elde de?il, kaleminize sa?l?k...bu konuya yak?n bir ?iirim var e?er bulursam onuda ben ekliyeyim...
sayg?lar?mla
argonat
ALINTI
ÇÖLDEY?M D?YE KERTENKELE HAYAL ETMEK ZORUNDA DE??L?M L?MONATA HAYAL EDEB?L?R?M

clap.gif
Güzel bir özet olmu?. Kalemine kuvvet. Tip-Hat.gif
asena_alperen
ALINTI(oxygen @ Jul 22 2008, 04:20 PM) *

çok güzel yazm??s?n tebrik ederim
küçük bir öneride bulunmak istiyorum; cümleler arka arkaya çok biti?mi?ler. Noktalardan sonra bo?luk koysan, vurgulamak istedi?im cümleleri enterla bir alt sat?ra kayd?rsan; cünkü yanyana o kadar biti?ikler ki aradaki baz? cümleleri h?zla okuyup geçiyorum. Oysa güzel yaz?lar güzel yemekler gibi yava? yava? , tane tane , sindire sindire okunmal?d?r.
Ayr?ca biti? cümlesi genelde en çok ak?lda kalan cümledir; biti? cümlesine bir alk?? gönderiyorum: clap.gif

öncelikle te?ekkür ederim.tavsiyelerini dikkate ald?m ve düzelttim umar?m ?imdi daha ii olmu?tur tekrar te?ekkürler ve ii gecelr

ALINTI(Hoksilato @ Jul 22 2008, 04:28 PM) *

isyan?n?za ortak olmamak elde de?il, kaleminize sa?l?k...bu konuya yak?n bir ?iirim var e?er bulursam onuda ben ekliyeyim...
sayg?lar?mla

be?enmene sevindim te?ekkür ederim sen ?iirini ekleyince okur ve bende yorum yapar?m:)

ALINTI(argonat @ Jul 22 2008, 06:15 PM) *

clap.gif
Güzel bir özet olmu?. Kalemine kuvvet. Tip-Hat.gif

be?enmene sevindim te?ekkür ederim
oxygen
benim yorumum ne kadar önemli bilmiyorum ama bence daha iyi olmu? smile.gif
asena_alperen
ALINTI(oxygen @ Jul 22 2008, 09:25 PM) *

benim yorumum ne kadar önemli bilmiyorum ama bence daha iyi olmu? smile.gif

bu yaz?y? okuyup bir yorum yapm??san bu benim için çok önemli ok:)
CaNKüR?aD
Allah kalemine kuvvet versin
oxygen
esta?furullah; as?l kalemimizden bölümünde dilinizden kaleminizden dökülenleri bizimle payla?man?z benim için önemli. Kalemimizdendeki arkada?lar sayesinde ben yazmay? sevdim smile.gif
Byhakki
yüreğinizden dökülenler kaleminize aynı güzellikte yansımış .
bitiş cümlesi ise gayet yerinde ve etkili olmuş ..
Kaleminiz yüreğinizden yüreğinizde kaleminizden ayrılmasın bu kardeşlik hiç bozulmasın wink.gif
asena_alperen
ALINTI(CaNKüR?aD @ Jul 22 2008, 09:29 PM) *

Allah kalemine kuvvet versin

amin çok te?ekkür ederim.

ALINTI(oxygen @ Jul 22 2008, 09:30 PM) *

esta?furullah; as?l kalemimizden bölümünde dilinizden kaleminizden dökülenleri bizimle payla?man?z benim için önemli. Kalemimizdendeki arkada?lar sayesinde ben yazmay? sevdim smile.gif

ne güzel senin ad?na sevindim.smile.gif

ALINTI(Byhakki @ Jul 22 2008, 09:37 PM) *

yüre?inizden dökülenler kaleminize ayn? güzellikte yans?m?? .
biti? cümlesi ise gayet yerinde ve etkili olmu? ..
Kaleminiz yüre?inizden yüre?inizde kaleminizden ayr?lmas?n bu karde?lik hiç bozulmas?n wink.gif

amin dilerim bu karde?lik hiç bozulmaz wink.gif yaz?m? be?enmene sevindim saola?n
asena_alperen
ALINTI(Hoksilato @ Jul 22 2008, 04:28 PM) *

sayg?lar?mla

bu konuya ortak ?iirin san?r?m büyüdüm ?iirin olmal? gerçekten sende mükemmel dile getirmi?sin
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.