Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manti?im Ve Duygularim Lades Oynadi
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
asena_alperen
Mant???m ve duygular?m lades oynad?. Mant???m hiç ko?ulsuz u?ra?madan yendi 16 y?l boyunca. 17.y?lda duygular?m sanki 16 y?l?n h?nc?n? ç?kar?yor. Mant???m? geride b?rakmaktanda öte hiç devreye bile koymuyor. Lades oynamakta zarar veriyor art?k. Önceden mant???m lades diye ba??r?rd? her defas?nda gururla. Duygular?m ?uan kazand??? zaferin ard?ndan lades bile demiyor. Lades dmek için ikiside e?it olmal? ve biri di?erine göre daha atak davranm?? olmal?d?r.. Oysa mant???m belirsiz,duygular?m art? sonsuz ç?kt? bu oyunda.Duygular?m? neye bölersem böleyim hiç eksilme olmuyor.Hiç taviz vermiyorlar kimliklerinden .Sadece hata yapmam? sa?l?yorlar hayatta. ?uurunu kaybetmi? hastalar gibi hissediyorum. Ne mant???mla duygular?m? dengeleyebiliyorum. Ne duygular?m? dizginleyip,hakim olabiliyorum.
Skor hep beni yenilgiye u?rat?yor.Geriye sadece maç sonunda yap?lan yorumlar gibi..
KE?KELER ve AMA NEDENLER kal?yor..
thefire_rose

[/quote]
güzel ifade etmi?sin yüre?ine sa?l?k
tarihçi_bjk
cok gusel yazm?ss?n yuregne sa?l?k
asena_alperen
ALINTI(tarihçi_bjk @ Jul 25 2008, 05:58 PM) *

cok gusel yazm?ss?n yuregne sa?l?k

te?ekkür ederim saolas?n

ALINTI(thefire_rose @ Jul 25 2008, 05:50 PM) *

güzel ifade etmi?sin yüre?ine sa?l?k

saolas?n güzelim seni görmek güzel
argonat
ALINTI
?uurunu kaybetmi? hastalar gibi hissediyorum. Ne mant???mla duygular?m? dengeleyebiliyorum. Ne duygular?m? dizginleyip,hakim olabiliyorum.
Skor hep beni yenilgiye u?rat?yor.Geriye sadece maç sonunda yap?lan yorumlar gibi..

Kalemine kuvvet Tip-Hat.gif
PentaHan
ALINTI

insan?da yiyip bitirenler bu ikisi yaa sad.gif

çok saol çok güzel olmu? wink.gif te?ekürler wink.gif
asena_alperen
ALINTI(PentaHan @ Jul 26 2008, 05:18 PM) *

insan?da yiyip bitirenler bu ikisi yaa sad.gif

çok saol çok güzel olmu? wink.gif te?ekürler wink.gif

as?l te?ekkür ederim be?enmene sevindim:)

ALINTI(argonat @ Jul 26 2008, 05:07 PM) *

Kalemine kuvvet Tip-Hat.gif

eyvallah saoalas?n..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.