Sudan sebebten a?layan gençlik istemiyorum ben. Vatan?m diye gürleyen vatan?ma zarar gelmesin diye cenge gidebilcek yürek istiyorum ben.
Öyle bir zamanday?z ki,bana dokunmayan y?lan bin ya?as?n diyen gencim var ülkemde. Aman can?m madem cami var her mahallede,dip kö?esine kilise in?a edilse nolur diye dü?ünen var.
Sevgili pe?ine dü?en genç k?zlar?m acaba beni seviyor mu diye dü?ündü?ün kadar, benim ülkem nas?l geli?ir diye dü?ündün mü hiç? Bunun için çare bulamad???n? hissetti?in an gözya?? döktün mü hiç?
K?z kavgas?na gözünü k?rpmadan giren, ama vatani borcunu yapmaktan aciz gencim var benim.
Ayn? ülkede ayn? toprakta vatan?m diyen TÜRK?YEM için can?m feda diyen kad?n?m, bac?m, anam, karde?im, yi?idim, babam, o?lum da var benim. Benim ülkemde kaybetti?i bir yi?idin cenaze namaz?nda su bulamad??? için karla abdest alan yine namaza son görevine ko?angencim var benim.
Milletim diyen binlerce ,onbinlercesi var bu ülkede .Ama bilekleri çaresiz kal?yor kimi zaman bu süreçte.
Hepimizin ülkem, bayra??m, vatan?m, namusum diye hayk?racak, gözünü k?rpmadan bu u?urda can?n? ortaya koyacak yüre?e sahip olmas? ,hiçbir zaman çaresiz kalmamas? dile?iyle.Ben TÜRKÜM diye hep k?vanç duyan nesiller yeti?tirip daima NE MUTLU TÜRKÜM diyene sözünü hep duyurabilmemiz temennisiyle ..