Bu gece kalemimden dü?en her harf titrek bir isyan?n gölgesinde çaresizli?i i?liyor gecenin kalbine..Sayfalar dolusu çaresizli?im ve yaln?zl???m sat?rlara keder yüklü gözya?lar?yla iniyor..Harflerim korkmu? ve ü?ümü? sanki..Çaresiz sessiz ama yinede asla sensiz de?il..Onlarda benim gibi bu gece..O kadar çok "ben" olmu?lar ki art?k kendimden ay?ram?yorum..Yada harflerin aras?nda sessizce yok olan o dü? benim...
Art?k ne u?runa ölebilece?im bir a?k?m nede en zor anlar?mda yan?mda olmalar?n? istedi?im sevdiklerim var..Bu hayata dair hiç bir ?eyim yok art?k..Bir hiçli?in gölgesinde var olabilme sava??nday?m..Ama nedendir bilinmez hep yok olmu? dü?ler ve kimsesiz ü?üyü?ler beni anlat?r..Yani ben biten bütün güzel a?k hikayelerinin lanetlenen rolü,Ya?anan bütün güzel sevgilerin tek kötü karakteri..Yani ben ihanetlerin tek suçlusu,kimsesiz gecelerin sorumlusu..Ben intiharlar?n nedeni..Ben kaç?p gitmelerin ac? bedeli..?izofren dü?lerin katili..
Ama yinede harflerim var benim..Biten a?klara inat..Her biri gökteki y?ld?zlar kadar de?erli..En kederli anlar?mda geceye parlak y?ld?zlar gibi dü?lerimi,yaln?zl???m? ve ç??l?klara bürünmü? sessizli?imi nak?? nak?? dokuyan..Ve her biri beni ve giderek yok olu?umu anlatan..
Ve kalemim..Çaresiz terkedi?lere inat..En terkedilmi? anlar?mda terk edenin kalbine kin yüklü bir ok olup saplanan ama her defas?nda sadece beni ac?tan..Ve kinimi beyaz sayfalara harf harf kusan..
ve ka??d?m..Hayat?n bütün ini? ç?k???na,ürkütücü ve karanl???na inat bembeyaz ve pürüzsüz..?nsanlar?n kararm?? yürekleri aras?nda seçebildi?im tek beyazl?k..Tek masumiyet..Ve tek gerçek..
?imdilerde ben kaf da??n?n ard?ndaki zümrüdü anka rolündeyim..Yani yine yok olu?un simgesi...Yani yine sebepsiz biti?lerin tek varisi..Yani yine ac?nas?..Yani yine çaresiz..Ve yani yine ben..Ben hep terk edilen..Ve çaresizli?in girdab?nda kendini yok olu?a do?ru ?izofren dü?lerle sürükleyen..
Yine yok olu?un e?i?indeyim..Bu defa küllerimden do?mak yok..Sonu belli olmayan bir yolday?m..Bu defa geri dönü?ü yok...Çaresizim,yaln?z?m,sensizim kurtulu?u yok...Yok olman?n vaktidir..Ba?ka yolu yok!!!