Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aylak ?a?r Ve Sevd??? GÜzel
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
D?RECT
AYLAK ?A?R VE SEVD??? GÜZEL

Di?er erkekler gibi pe?inden ko?amam,
Cesaret edipte yüzüne bakamam
Ama seni herkesten çok sevebilirim.

Dilersen bulutlara anlam yükleriz
Birlikte hayallerde geziniriz
Ayaklar?m?z yere basmaz
Dilersen mutlu oluruz seninle

Kar?ncalar? yuvalar?na ta??r?m ,
A?ustos böcekleriyle ötü?ürüm,
Tabiat?n ?air amcas?y?m ben
Onlara ?iirler okurum

Fazla ?ey bekleme benden
Cebimdeki iki gazoz paras?yla
Mutlu olan biriyim ben

Para pulun önemi yok
?stersen kuru ekme?i payla??r?z
?stersen samanl?k seyran olur
Yar?n? dü?ünmeden ya?ar?z

Bana deli diyorlar
?stersen deli bi ?airin
Deli sevgilisi olursun
?stersen rezil oluruz seninle
Kim ne derse desin mutlu oluruz
argonat
smile.gif Buda oldukça ho?. Platonik bir hava var içinde biggrin.gif

ALINTI

Bu söz her ?eyi aç?kl?yor smile.gif
Yüre?ine sa?l?k Tip-Hat.gif
D?RECT
NAP??M AB? O KADAR ???R YAZMI?IM KIZA K? KIZIN ARKADA?LARI OKURKEN A?LIYOR KIZLA 3 KERE ÇIKTIM PAS VERM?O ÇIKTIM B???DE YA?AMADIM EN KÖTÜSÜ O:D EN KÖTÜSÜDE KIZIN ARKADA?IYLA ÇIKMI?TIM ESK?DEN. . .K? ???R?M?N B?R?NDE OKUMU?SUNDUR ARKADA?IN OLDUM ARKADA?ININ SEVG?L?S? FALAN D?E smile.gif SNRA BU ARKADA?I NELER YAPTI AYIRMAK ?Ç?N smile.gif AYRILDIK DEM?N GÖRDÜM 2 KIZIDA KANKA OLMU?LAR S?N?RLER?M BOZULDU smile.gif
argonat
Doh.gif K?za yakla?mak için baya yol gitmi?sin. Ama bazen her yolun sonu aç?k olmuyor ne yaz?k ki... sad.gif
Evet okumu?tum. Gerçekçi de?il gerçekmi? biggrin.gif
Do?ru yolu ke?fedene kadar yaz?p sabretmeliyiz belkide wink.gif
Dedi?in gibi araya fesat sokup sonrada kanka olanlar?n sonu ba?lang?c?ndan belli olur. Sinir bozucu olsada var bunlarda...
D?RECT
beynime kan gitmio kabusum oldu argonat bak sahurda yaz?orum tongue.gif lanet olsun o kadar ?iiri ba?kas?na yazsam ?imdi evlenme teklifini k?z ederdi dü?ün smile.gif
llxy1tll
ALINTI(D?RECT @ Sep 5 2008, 06:46 PM) *

Bana deli diyorlar
?stersen deli bi ?airin
Deli sevgilisi olursun
?stersen rezil oluruz seninle

?u Sözden Sonra Zaten Duyduysa Tabi Bunlar? Yada Okuduysa Tepki Göstermemesi ?mkans?z Bence ..

Tip-Hat.gif Tip-Hat.gif

ALINTI(D?RECT @ Sep 14 2008, 04:58 AM) *

lanet olsun o kadar ?iiri ba?kas?na yazsam ?imdi evlenme teklifini k?z ederdi dü?ün smile.gif

sad.gif sad.gif
D?RECT
böle önüme yaz? ascam karde?im ?air bozuntusuyum ?iirden romantizmden anl?yorsan neden olmas?n:D irtibat direk bana:D
llxy1tll
ALINTI(D?RECT @ Sep 14 2008, 05:07 AM) *

böle önüme yaz? ascam karde?im ?air bozuntusuyum ?iirden romantizmden anl?yorsan neden olmas?n:D irtibat direk bana:D

Faydal? Olur Diyosan Neden Olmas?n .. A?k Her?eyi Yapt?r?yor ?nsana Eger O ki?i Ad?na Faydal? olucaksa smile.gif
oxygen
galiba ?iir sana ait, kalemimizdene ta??yorum
Küçük bir yorum da eklemek istiyorum ; aylak, cool, önce a?k tipleri daha çok lisede popülerdir. Ancak üniversite okuyan bayanlar?n büyük ço?unlu?u için popülarite kendine ve etraf?na güven veren, gelecek vaad eden , ne istedi?ini bilen tiptedir.
llxy1tll
ALINTI(oxygen @ Sep 14 2008, 05:31 AM) *

Küçük bir yorum da eklemek istiyorum ; aylak, cool, önce a?k tipleri daha çok lisede popülerdir. Ancak üniversite okuyan bayanlar?n büyük ço?unlu?u için popülarite kendine ve etraf?na güven veren, gelecek vaad eden , ne istedi?ini bilen tiptedir.

huh.gif biggrin.gif T?kler ..
?izofrenik
aylak ?air ha smile.gif iyimi?, yüre?ine sa?l?k.. kalemimizdene taze ?air geldi smile.gif
D?RECT
bende kendine güvende var yar?n gelcez görcez bakal?m neden ho?lan?olarm?? tongue.gif ama ?unu da eklemeden yapam?yca??m ?iirin güzel sözün açam?yca?? kap?,ula?am?yaca?? kale yoktur wub.gif kalemimizdene geçtik he clap.gif
dmt...
ne a?km?? yaaa wink.gif
D?RECT
bi?i daa ekleyeyim bu ?iirdençok daaa güzel oldu?na inand???m ?iirlerim vard? arkada?larda bna kat?l?r die umuyorum xy1tl ,?izofren,ergonat ne dü?ünüosunuz? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.