?MKANSIZ A?K’A ???R
Beklemek güzel ?eydir!
De?ecekse beklenen,
Gelecekse özlenen
Beklemek güzel ?eydir.
Beklemek zor i?tir
Zoru ba?arabildi?in sürece sevilirsin!
Beklemek ümitli ?eydir
Ümit edebildi?in sürece ya?ars?n!
Bekledim,evet bekledim.
Günlerce,haftalarca,aylarca
Terk edildim yeni sevdalarca,
Hemde defalarca. . .
?stedim,evet istedim.
Benim olman?
Yaln?z benim olman?,
Kad?n?m olman?. . .
Bekledim,evet bekledim.
Kimi zaman cam kenar?nda,
Kimi zaman elim telefonda
Dönmeni bekledim umutluca. . .
A?lad?m,evet a?lad?m.
Kimi zaman yast?k alt?nda,
Kimi zaman sokak kald?r?m?nda
Sana sahip olamad?m diye a?lad?m. . .
Bekledim,evet bekledim.
Dönersin diye.
Belki bir gün,
Belki bir gün benim olursun diye. . .

süper valla bi?i diyemiyorum ama bence buralarda harcan?yorsun. gerçi ilerlettin mi bilmiyorum kitap falan ama. tebrikler
@D?RECT ?u Ana KAdar Yazd?g?n Güzel ?iirler ?çin Kutluyorum Seni .. Cidden Harika Olmus Hepsi Art?k Alk?slamakda Yetersiz Kal?cak ...
YÜregine Sagl?k ..
Bu Arada Hepsini Ar?ivime Ald?m Haberin Olsun
?N?. B? GÜÜN ÇIKARICAM AMA ÇOK ZOR YAN? DAA YOLUN BA?I SAYILIR. . .??MD?L?K S?ZLERLE ???RLER?M? PAYLA?MAK S?Z?N NAC?ZANE YORUMLARINIZI ALMAK HO?UMA G?D?O GERÇ? ?URDA 10 K??? FALAN SÜREKL? YORUMLA?IORZ AMA Y?NEDE ?? B? BA?LANGIÇ. . .
Çok güzel yazm?ss?n kitap ç?kar?rsan hediye edersin art?k bize
(:
sitende okumuştum tekrar okumakta hoştu.
Daha nicelerini bekleriz

Yüreğine sağlık
te?ekkür ederim bizi izlemeye devam edin:D argonat abi sana verdim linki ?imdi heycan? kalmad?

bu heycan? tekrar yaratmak için yeni ?iirler yazmam gerekio san?r?m. . .elbettte hediye ederim kitap ç?kar?rsamda sizlerle arkada? çevremden ba?ka okuyan olmaz size ve arkada?lar?ma bedava verirsem kitap hiç satmaz:D BU ARADA ARGONAT SEN?NDE ???RLER?N? B? YERDE TOPLAMANI D?L?ORUM . . .
Abi Ben sadece buraya kalemimizdene ekliyorum. Eklemi?tim

?imdilik bir karar vermedim. Ama önce bir kaç i?im var. Onlardn sonra olabilir.
Önerin içinde te?ekkür ederim
Ben Yazam?yorum Okumak Ve Anlamak Daha Cok Ho?uma Gidiyor .. ?dare Edin
AYNI DUYGULARI PAYLA?TIKTAN SNRA YAZMAK YADA OKUMAK FARK ETMEZ EM?N?M BU KADAR OKUYAN B?R?S? DE ÇOK GÜZEL ?EYLER ÇIKARIR ORTAYA
?iiriniz çok güzel olmu?.payla?t???n için te?ekkürler.ilk bu ?iirinizi okudum çok ho?uma gitti.
?iiriniz çok güzel olmu?.payla?t???n için te?ekkürler.ilk bu ?iirinizi okudum çok ho?uma gitti.
anlad???m kadar?yla ?iir sana ait kendi ?iirlerimizi kalemimizden e aç?yoruz, bunu da ta??yorum
ALINTI(D?RECT @ Sep 13 2008, 07:01 PM)

?N?. B? GÜÜN ÇIKARICAM AMA ÇOK ZOR YAN? DAA YOLUN BA?I SAYILIR. . .??MD?L?K S?ZLERLE ???RLER?M? PAYLA?MAK S?Z?N NAC?ZANE YORUMLARINIZI ALMAK HO?UMA G?D?O GERÇ? ?URDA 10 K??? FALAN SÜREKL? YORUMLA?IORZ AMA Y?NEDE ?? B? BA?LANGIÇ. . .
musalar seninle bu aralar

yeni yazd?klar?n? merak ediyorum.. senin ?u kitaba da benim yazd?klar?mdan bitane s?k??t?ral?m art?k
çok güzelmi? gerçektennnnnn Durup dururken üzdün yav beniiii

Bu senin için iyi, benim için kötü bi?ey
her bulut ya?mur indirmez yerlere, her isteyende a?layamaz özlemlere
yüre?inize sa?l?k....
RÜYASU DÜ?ÜMDES?N YORUMLARINIZ ?Ç?N TE?EKKÜR ED?YORUM.MONOROSA KALEM?M?ZDENE TA?IDI?IN ?Ç?N SANAADA TE?EKKÜR ED?ORUM YORUMLARIN ?Ç?NE AYRICA TE?EKKÜR ED?YORUM BNM YAYINLADI?IM BÜTÜN ???RLER BANA A?T KALEM?M?ZDENE YAZIORUM O ZAMAN:D VE MONOROSA ?U FORUM KURALLARINI BNA ÖZETLE ANLATIR MISIN OLMIYCAK ZAMANDA UZAKLA?TIRMA ALIYORUM SNRA CVP YAZAMADI?IM ?Ç?N DEL?YE DÖNÜYORUM:s
??ZO ?N? B?GÜN K?TAP ÇIKARTICAM:d ve o kitabada senden bi?iler ekliycem abicim.özellikle ?u akrosti?lerinden:D ?u plütondan s?yr?l?rsan bütün ?iirlerini ekliycem abi K?TABIMA

GÜLN?AL SEN? HÜZÜNLEND?REB?LD?YSEM NE MUTLU BANA K? ???R?N MEYVES?N? ALIYORUM DEMEKT?R. SERDENGEÇT? BENZETMEN? BE?END?M AYRI AYRI HEP?N?ZE TE?EKKÜR EDER?M BN? OKUMAYA DEVAM ED?N:d gerçi memleketten dönüyorum 1 ay ?iir yazamayabilirim ama.her?eyi dönü?üme sakl?yorum bu kezde banlan?yorum:D NYSE ???RL? DUYGU DOLU GÜNLERE
2.k?ta yüzünden bu ?iri de tekrar düzelticem 2.k?taya bi el atmak isteyen varsa arkada?lar çok memnun olurum haftalard?r 2.k?ta üzerindeyim ama bi?i yazamad?m daa:S
wayy keolog arkada??m sende var m?yd? böyle ?eylerr wawwww
sen beni ilk defa okuosun san?r?m gelip not istersin bütün ?iirlerimi ezberlemeden gelme yan?ma:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.