Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zeval...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
N?LSU

Kelimeler k?r?l?p,cümleler üzerime devrilirken,Ey Kalem!Sen neden çizmezsin üzerimi hala, neden bendesin?Yoksa gitmelerde a??r m?d?r sana bencileyin…Bundan m?d?r tüm sadakatin?…

Oysa nafile Ey Kalem bekleyi?lerin,gönlüme a??r gelir hislerim,geçmek isterlerde gönül denizini,hüzünden sallar izin vermez vuslata..Çaresizce y?k?l?r yüre?im…Enkazdan bir Ahh! etsem duyulur mu ki sesim?

?imdi ard?ma kalan, enkaz?d?r hüzne bulanm?? yüre?in,bir de sahipsiz hislerin yazd??? sahipsiz na?melerim…

Sen ki nice kelamlar bar?nd?r?rs?n içinde.?imdi hangi kö?ede, eli yüzü kir pas içinde,fakir bir çocuk görürsen,avuçlar?na bakmadan geçme,olur mu?Zira onlar?n avuçlar?yla sunuyorum sana sahipsiz kalan tüm dü?lerimi.

Giydir kelam libas?n? Ey Kalem!Ü?ümesin hislerim…Umudun s?cakl???yla,dualar?n samimiyetiyle ört üzerlerini…Ve sevmeyi ö?ret,ko?ulsuz,yaln?zca sevmeyi…

Kapatma!Bazen aç?k kals?n pencereler...Kurtulabilirsem kayan her y?ld?z?n ruhumda b?rakt??? izlerden,kim bilir belki bir gün yine gelirim…
argonat
ALINTI
Giydir kelam libas?n? Ey Kalem!Ü?ümesin hislerim…Umudun s?cakl???yla,dualar?n samimiyetiyle ört üzerlerini…Ve sevmeyi ö?ret,ko?ulsuz,yaln?zca sevmeyi…

Kapatma!Bazen aç?k kals?n pencereler...Kurtulabilirsem kayan her y?ld?z?n ruhumda b?rakt??? izlerden,kim bilir belki bir gün yine gelirim…

wub.gif
Kalemler di.. En derinine inebilecek kadar keskin ve sivri,en s?ca?a dayabilecek kadar so?uk ve diri...
Çok ho? bir yaz? smile.gif
payla??m için te?ekkürler Tip-Hat.gif
efeturk
Allah kalemine zeval vermesin smile.gif
N?LSU
Te?ekkür ederim argonat,yorumun ayr? bir renk katm?? yaz?ya wub.gif

Amin efetürk,yazan tüm kalemlere in?allah wub.gif
karantina
O kalem de?il midir; bizi türlü türlü dünyalara götüren ve oralarda eyleten ve her aç?k kap?dan içeri iten ve kah a?lat?p kah güldüren...
Garb? ve ?ark? ve dahi tüm alemi yaz? edip önümüze seren...

Payla??m için te?ekkürler N?LSU kalemin dert görmesin smile.gif
N?LSU
ALINTI
Garb? ve ?ark? ve dahi tüm alemi yaz? edip önümüze seren...

Ya da kendi alemini ke?feden wub.gif

Te?ekkür ederim karantina,güzel yorumun ve dile?in için smile.gif
oxygen
çok ho? bir yaz?, kalemler do?ru ki?ilerin elindeyken kelimeler dile geliyor, t?kler
???klar? takip eden adam
Ey kalem!
Neden dalga geçersin yüre?imle
Neden oyna??rs?n,
Rahat vermezsin...
Oysa ki;
Senin bir kelam?n
Benim en büyük kalem...

Yüre?ine sa?l?k Nilsu Tip-Hat.gif
N?LSU
Yorumlar?n?z çok mutlu etti beni sevgili oxygen ve takipçi,te?ekkür ederim wub.gif
kurtcuk
Çok güzel olmuş @NİLSU, bir defa okumak yeterli olmadı smile.gif bir kaç defa okumakta gerçekten güzel bir tat verdi.

Bir kaç şey söyleyeceğim ama "sahipsiz" kelimelerinin kullanıldığı bir iki bölümde anlam kargaşası olmuş, bir de hitaplar cümleleri karıştırmış, okurkenki akıcılığı ve anlamı bozuyor gibi.

Nacizane bir iki fikir, tekrardan emeğine sağlık.
N?LSU
Te?ekkür ederim patron,okumaya de?er bulman ziyadesiyle memnun etti smile.gif
Bahsetti?in noktalarda yazarken tak?ld?m,düzenlemek istedim ama daha beter olunca kalemden ç?kt??? gibi kals?n istedim.Fazla devrik cümleler kullan?yorum galiba,okurken i?ini zorla?t?r?yor insan?n smile.gif
Elimden geldi?ince di?er yaz?larda gidermeye ve dikkat etmeye çal??aca??m,te?ekkürler tekrardan smile.gif
D?RECT
güzel bi çal??ma lakin bnde kurtcuk a kat?l?yorum sad.gif biraz daa anlam kaymalar?na dikkat etsen çok çok süper bi çal?ma olucak eline yüre?ine sa?l?k. . .
N?LSU
Yorumun için te?ekkürler DIRECT,dikkate alaca??m söylediklerini smile.gif
**NeFeS**

Yine gelece?im ya her ne kadar Bu son vazgeçtim desemde Bu yürek bende oldu?u sürece yine gelce?im
efeturk
Sen ç??l?k m?s?n biggrin.gif
**NeFeS**
ALINTI(efeturk @ Sep 14 2008, 08:33 PM) *

Sen ç??l?k m?s?n biggrin.gif

blink.gif
efeturk
Bi arkada?a benzettim biggrin.gif
ç??l?k
" kelimelerim k?r?lmaya yüz tuttu
sana dair cümlelerim ta??yamaz art?k bu yükü..
bir mektup yazd?m sana
tüm bildiklerimin ve bilmediklerimin sesini sundum
duyar m?s?n?
yüre?imin s?z?s?n? kaz?d?m her bir harfine
can?m?n ac?s?n? ekledim kelimelerime
bir de sana olan sevgimi ekledim her bir zerresine
sana bir mektup yazd?m ey yar...
yüre?imin sesini sundum her bir harfinde
duyar m?s?n ey yar?
sana bir mektup yazd?m, uza??na dü?en sehrimden...
duyar m?s?n sesimi?
yar m?s?n? "

" eyvallah nilsucum can?m çok güzel olmu? gerçekten çok be?endim te?ekkürler wink.gif "
monarosa
yaz? çok güzel, yorumlar da öyle.. zevkle okudu?um kalemlerdensin nilsucum smile.gif daha uzun soluklu yaz?lar da okumak istiyorum senden smile.gif kalemine sa?l?k
efeturk
Ç??l?k zaten burdaym?? biggrin.gif morard?m ?imdi biggrin.gif
ç??l?k
ALINTI(efeturk @ Sep 14 2008, 11:58 AM) *

Ç??l?k zaten burdaym?? biggrin.gif morard?m ?imdi biggrin.gif

" wink.gif esta?firullah ne demek abi ya tongue.gif "
N?LSU
Ç??l?k c?m çok sa?ol,be?enmene sevindim wub.gif

Monarosa c?m yorumun daha dikkatli ve sorumlu yazmaya sevketti beni,eksik olma can?m wub.gif
odrik
N?lsu tok bir sesin var art?k.. Ucu yok k/aleminin..
K/alemin gittikçe geni?liyor yaz? atlas?nda.
Kaleme zeval olmazm??
öyleyse elçin ho?geldi bu diyara..
eyv..
N?LSU
Yaz?nca ke?fe ç?k?yor sanki insan âlemini,kalem kelama geldikçe kal?c? oluruz in?allah bu diyarda wub.gif
Te?ekkür ederim yorumun için,eyvallah smile.gif
karantina
ALINTI
Bahsetti?in noktalarda yazarken tak?ld?m,düzenlemek istedim ama daha beter olunca kalemden ç?kt??? gibi kals?n istedim.Fazla devrik cümleler kullan?yorum galiba,okurken i?ini zorla?t?r?yor insan?n

ben @kurtçuk ve @direct'e kat?lm?yorum. devrik cümlelerin taraf?nday?m biraz smile.gif
kurall? cümleler ilk bak??ta ne dedi?ini anlat?rken, devrik cümleler nas?l anlamak istedi?i konusunda okuyan? özgür b?rak?r. ayr?ca okuyucunun, okurken biraz u?ra?mas? taraftar?y?m. bu nedenle devrik cümleleri daha çok seviyorum. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.