Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eksk Kalmi Hayat
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
asena_alperen
Ya?ad?klar?m?z çocukluymuy du zay?fl?k m?? Birbirimize tutunmaya çal???rken hep hata m? yap?yorduk? Belki uçurumda dans ediyorduk hep senle ,aya??m?z kaysa ölece?imizi biliyorduk. Ama en güzel orda emanet ediyorduk duygular?m?z? birbirimize. Ba??m?z dönmesin diye hiç a?a?? bakmazd?k seninle.
Her bulu?mam?zda bana bir demet papatya ve tek dal k?rm?z? gül al?rd?n. Papatyay? sevgimize bereket getirsin daha da çok sevelim birbirimizi diye ,tek dal k?rm?z? gülüde sevgimizin e?sizli?ini korusun herkese göstersin diye.
Bazen saatlerce susard?k eksik kal?rd? cümlelerimiz kelimelr dudaklar?m?zdan dökülemezdi. Heyecan ve sevgiyle bakard?k gözlerimize. O bak??lar,birbirimizde kaybolu?lar tüm yar?m kalan cümleleri tamamlard?. Sonra s?ms?k? sar?l?r hiç bitmesin hiç ayr?lmayal?m derdik, gökyüzüne, topra?a, üzerinde durdu?umuz kayada açan küçücük çiçe?e.
Tüm güzellikler içinde hiç dü?ünmemi?tim. Veda etmeden gitmezsin diye umuyordum .Gidemez diyordum. KAL dersem kal?r .Ama olmad? vedas?z bitirdin her?eyi .Hat?rl?yorsun de?il mi ''h?zl? kullanma ?u arabay?'' derdim sana , virajlar? ne kadar h?zl? al?rd?n. Korkusuzdun hep. Gülerdin yava? ol dedi?imde. Bana hep güven verirdi bu korkusuz tav?rlar?n ,dimdik ba??n.
Senin yan?nda hep güvende hissederdim kendimi. Sen olmadan ya?ayamam derdim sessizce. Bu h?z?n bigün seni benden alaca??n? bilseydim tüm virajlar? kald?r?rd?m önünden, gitme ayr?lmayal?m diye.
Oysa ?imdi ya?amakta çok zor vücudundan atmakta. . ?imdi senin çerçevenden herhangi bi resim bile olamadan gidiyorum hayat?ndan. Eksik kalm?? cümlelerimiz yok art?k . ?imdi eksik kalm?? bir hayat?m?z var.
Ya?ad?klar?m?z çocukluk de?ilmi?. Ama sen yokken ben hep zay?fl?kla arkada??m. ?imdi daha iyi anl?yorum niye o kayay? o kadar çok sevdi?imizi . Çünkü o kadar yak?nm???z ayr?l??a. Aya??n?n tetiklenmesi yeterliymi?. Koca bir sevgiyi iki ayr? dünyaya ay?rarak ya?amaya. Can?m öyle yan?yorki.?imdi vedas?z , ans?z?n çekip gidi?in ard?ndan ,arkada gözü ya?l? biri var.Bunu SAKIN UNUTMAA..
argonat
sad.gif hüzün bulutlar? var üzerinde ama oldukça ho? olmu?..
Kalemine kuvvet Tip-Hat.gif
asena_alperen
saolas?n be?enmene sevindim:)
llxy1tll
Evet Bu Kadar Olumsuz Duruma Ragmen ..

Güzel Payla???m ..
asena_alperen
te?ekkür ederim.olumsuzlu?a ra?men güzeli görmek de önemlidirr smile.gif
llxy1tll
ALINTI(asena_alperen @ Sep 14 2008, 02:00 AM) *

olumsuzlu?a ra?men güzeli görmek de önemlidirr smile.gif

Onu Ba?arm?ss?n Zaten tongue.gif
tarihçi_bjk
yüre?ine sa?l?k karde?im yine çok etkiledin beni sad.gif
alonegirl86
sonlara dogru karamsarl?k artm?? smile.gif güzel t?klerr
oxygen
çok güzel yazm??s?n, okurken ac?y? hissettiriyor
tekNa
çok güzel yazmissin tesekkürler sad.gif
asena_alperen
çok sa?olun arkada?lar be?enmenize sevindim.
kampüslideri
UMARIM BUNU SADECE YAZMI?SINDIR YA?AMAMI?SINDIR
mor_siyah
yüre?ine sa?l?k...gerçekten güzel olmu?
yagmur
müthi? sad.gif
yüre?ine kuvvet wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.