Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dipnot.
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
Bir a?ustos gecesi çiziLdi resimLerimiz tertemiz bir sayfaya. Kaçamak bak??Lar?n bizi bu denLi yo?un duyguLara b?rakaca??n? nereden biLebiLirdim ki. Nereden biLebiLirdim ?u anda hat?rLayamad???m binbir türLü dü?ünceLer içindeyken o dü?ünceLere ait oLacak ki?iyi yani seni tan?yaca??m?. Bir çift gözün beni takip edip etmedi?ini merak edece?imi nereden biLebiLirdim. GözLerimizin birbirine iLk de?di?i andan sonra seni görememe endi?esi ve gördü?üm andaki heyecan? ya?amak kadar güzeL bir?ey yoktu herhaLde. Oturdu?um yerden kaLk?p sana bir kez daha kaçamak biLe oLsa bakmak gözLerimdeki tebessümü ç?kar?yordu. ?çimden hep ' hadi bir ad?m ar art?k ' diyordum. F?rsatLar?n ortaya ç?kmas?n? ve yata??ma mutLu dönmek istiyordum. Ama oLmam??t?. Yata??ma küskün döndüm ve seninLe kar??La?mak ümidi ba?Lam??t? içimde. GözLerim seni arar oLdu ve dudakLar?m seni say?kLad?. ' BeLki ' diyordum hep. Sanki içime do?mu?tu baz? ?eyLer. Gitmeye karar verdi?im gün beni götürecek gemiye binememi?tim. AyakLar?m geri geri geLmi?ti. Sanki bir ?eyLer , güzeL ?eyLer oLacakt?. Ani kararLarLa hareket etti?im o gece kaLbim beni sana getirmi?ti. GözLerim parLam??t? sanki seni görünce. Daha mutLu oLdu?umu hissetmi?tim o anda. Kaçama bak??Lar?m haLa devam ediyordu kendime ve sana beLLi ettirmeden. Yan?ma yakLa??p ve benimLe konu?maya ba?Lad???n anda heyecan?m?n bu kadar güzeL oLaca??n? tahmin edemezdim. GözLerden ç?kan tebessümLerLe söyLenen sözcükLer , ard? arkas? kesiLmeyen güLücükLer ve ya?an?Lmaya de?er oLan o üç güzeL gün. YaLn?zL???mda bana dost oLan en güzeL an?Lar?m onLar benim. ?çinde seni ya?att???m en mükemmeL duyguLar?m onLar benim. Sadece bir kaç saat daha fazLa ya?amak u?runa gitmekten vazgeçti?im ve bir çok ki?inin kaLbini k?rabiLece?im vazgeçiLmezim onLar benim. veda vakti geLdi?inse sadece uzaktan bakabiLdi gözLerim sana. Oysa yan?na ko?mak, boynuna sar?L?p ' ho?çakaL ' dememek için kendimi zor tuttu?um an? biLiyorum. GözLerim senden uzakLa??rken defaLarca ' geL aL beni ' diye geçirmi?tim içimden. GünLer geçerken sana kap?Lmaya ba?Lad?m. Bunu ne kadar istemesemde bir ?eyLer beni sana sürükLiyordu. EngeL oLam?yordum duyguLar?ma. ?tiraf etmekten çekiniyordum beLkide. Bana bir gün ' geLiyorum ben ' dedin. ??te o zamanki sevincimi ben biLe anLatamad?m kendime. Sonunda kar??mdayd?n , benim yan?mdayd?n. Seni tamamen hissedebiLiyordum. Sana dokunup , sadece bana ait oLan gözLerine bakabiLiyordum. Sanki daha bir ba?kaL?k vard? üstümde. Bu kadar özLedi?imi asLa tahmin edemezdim. Bir an oLsun yan?mdan gitmeni istemedim. Seni bekLerken bana geLice?ini biLmek dü?üncesini ya?amak ne kadar da güzeLmi? me?er. Ya?an?Lan güzeLLikLer tüm iyiLi?i , safL??? ve masumiteyitLe ya?amaya de?erdi benim için. Bitmesini , bitmesini istedi?im anLar bizden öyLesin uzakt? ki , bunun için mutLuLu?un en yükse?indeydim. Ama baz? gerçekLer vard? sanki yan?m?zda. Ya?an?Lan güzeLLikLer sadece bizim için güzeLdi ve bizimiçin vazgeçiLmezdi. O anda ikimiz için kötü oLan gerçekLeri akL?ma getirmedim o muhte?em duyduLar? ya?arken. Çünkü bozmaya hakk?m yoktu. Gitme vaktin geLmi?ti art?k. Bu seferde sen gidiyordun. ÖyLesine zordu ki bunu ya?amak. Her geLi?inde gidecektin , b?rakacakt?n beni. DeLi gibi özLemeye ba?Lam??t?m yan?ndan ayr?Ld???mdan itibaren. Bir kaç saat önce seninLeyken ya?ad???m güzeLLikLer gözLerimin önüne indi?inde sensizLi?i farketmek çok ac?mas?zd?. ?kimizide üzücek, ikimizide a?Latacak ve ikimizide ya?arken öLdürecek hakk?m oLmayan bir karar aLm??t?m kendimce. Sana ' gidiyorum ' demi?tim. Ama b?rakam?yordum seni. Yinede gitmeLiydim. Bizi birbirimize çok görecekLerini biLiyordum. BiLiyordum ya?ad???m?z a?k? , sevgi?i , mutLuLu?u ve güzeLLi?i anLamayacakLar?n?. Gözya?Lar?m senin u?runa akt?. ?LLede eLLerin dedi eLLerim. Sesine kavu?tu?um anda içimdeki eksiklik gitmi?ti bir anda. Gözya?Lar?m?z kar??L?kL? akarken o anda anLad?m sana kar?? duyguLar?m?n yo?unLu?unu. O anda anLad?m sanki bir çok ?eyi. Sonu ne oLursa oLsun ya?amaya karar verdim seni. Seni ya?ayaca??m yine sonunun geLmesini hiç istemeden. Boynuna sar?L?p a?Lamak isteyece?im sessizce. Gün geceye da??Ld???nda ben yine gitmi? oLaca??m yan?ndan ve rüyamda sana kavu?abiLmek için bir an önce uykuya daLmak isteyece?im beLki de. ?çimi ?s?tan güne? gibisin. ÖzLemLerimin en özLemi , yaLn?zL???m?n s?rda??, yüre?imi da??tan f?rt?na ve gözLerimin ?????s?n sen benim. ?yiki ya??yorum seni. Bunun için öyLesine mutLuyum ki , gözLerimden anLayacaks?n bunu. Seni ya?amak ne kadar güzeLmi?.
tarihçi_bjk
böylesine güzel anlatamazd?n bu duygular? yüre?ine sa?l?k çok etk?lendim yinede ya?ayacag?m seni çok güel kalemine kuvvet wub.gif smile.gif
oxygen
çok güzel
tatu06..
a?lamak istiyorum sad.gif biggrin.gif
alonegirl86
biraz uzun olsa da okuduguma de?di smile.gif güzelmi? t?kler
Faraway
Sevindim.
?çten yorumLar.
Te?ekkür ediyorum.
dumanist_girl
vay be faraway Tip-Hat.gif biggrin.gif
nghnky
ALINTI
Sonu ne oLursa oLsun ya?amaya karar verdim seni
glass_shades.gif

süper olmu?. eline yüre?ine sa?l?k. ama ?unu merak ettim "L"ler niye hep büyük?özel de?ilse tabi huh.gif
Faraway
Bi nevi aL??kanL?k.
'L' harfiyLe ba?Layan k?z arkada??m oLmad? hiç. smile.gif
argonat
Soluksuz okudum diyebilirim smile.gif
Cümlelerin duru bir halde bir ç?rp?da anlatt?klar? buna sebep olsa gerek wub.gif
Kalemine,yüre?ine kuvvet Tip-Hat.gif
**NeFeS**
Her?eye ra?men " O ' nu " yasamaya devam edersin umar?m.. çok güzeldi t?kler (:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.