Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gere?i Dü?ünüldü( Son-3)
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
Savunmaya geçen kaç hücrenin ev sahipli?ini yapt? bu beden. Kar??l?ks?z kalan etkilerin tepkisiz ortam?nda zavall? bile olamad?. Suskun kalmay? yak??t?rd? kendine. ?imdi kar??mda ç??l?klar?n? övüyorsun. Oysa ben ne oldu?unu bilmedi?im seslili?ine isim bulmaya çal???yorum. Bana yak??an yorgan? ba??na kadar çekip sessizce durmak.

Uzatma ellerini tutacak kadar güçlü de?ilim. Bir yan?mda pamuk ipli?i bir umut, di?er yan?m hep unut. Unutma! gözlerime ba?lad?m ya?am?. Nas?l bakabilirsem, o kadar var?m diyebiliyorum.
Varl???m da seni ar?yorum. Yok bi çare biliyorum. Görebilmek için varl???m?, çek yorgan? üstümden. Evimin kap?s?n da bekle beni. Duymak istedi?in ayak seslerim kayboldu! Ellerim de dikenler var. Sana dikenleri hissettirmek bile mümkün olmad?.
Üzgünüm hem de nas?l…

Kar??la?mam?zdan sonra, her dem muhabbet üreten gülümseme halimi, dolab?ma ast?m. Sen gözlerini çevirmek için yorma kendini. Bedenim de görebilece?in ruhumun yorgunlu?u, gözlerimin ufka ayarl? bebekleri.
Kalbime zindan karanl??? kan pompal?yorsun.
Fark?nda m?s?n?

Ya?am istiyorsun benden. Gül’ me den ya?ayamam. Bilmiyor musun? !

?smimi söylerken ac?ma bana. Ça??rd???n yerde ac?man?n anlam? ba?ka. Çabuk olmak için sevgili bir sebep yok, sevgi yok…Kahr?mdan ayaklar?ma küçük geldi ayakkab?lar?m.
Kand?rman beni a??r geldi…

Geldim i?te. Ver anahtar? ellerime dokunmadan. Yüre?ime vurdu?um kilitlerden bir tanesini kap?ma vuraca??m. Bir kere de çekip kap?n?n ard?n da b?rakaca??m ne varsa. Ya??m?n on dokuzu,umutsuzlu?um, k?zd???n sigaram..

Sordu?um sorulara vermekten kaçt???n cevaplar, ?imdi kar??nda. Bu cevaplama hali üstüne yabanc?, senden uzak.
Benden uzak halin kendine yabanc?, sana tuzak.
Uzatmayal?m öyle ise;

Karar:

Bir müebbet, muhabbetin terkine, a?k?n ihmaline, gülmenin ve a?laman?n yar?m kalan haline, uykusuz gecelere, hat?ran?n dermans?z yank?s?na, gözya?lar?n?n sebep bilmez yolculu?una, yollar?n yürekleri da?layan asfalt kokusuna, sevginin bir çocu?un kalbine nak?edilmesine karar verilmi?tir…

Yaland?n eskiden… ?imdi harams?n bana…
koraayy
nerdesin eftalya nerde sad.gif
denizzz
yüre?ine sa?l?k sad.gif
XSOSYOLOG
SLM ODR?K D?L?NE SA?LK clap.gif

sad.gif SLM Y?NE BEN SANA B??EY SORACA?IM "ODR?K" NE ANLAMA GEL?YOR
violet
yüre?ine sa?l?k...
odrik
eyvallah..
el?ff
tebrikler çok güzel olmu? yüre?ine sa?l?k
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.