Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bi Ak?am Akl?mdan Geçenler,kendimce :)
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
dü?ümdesin
Bir ç?kmaz?n ortas?nday?m.ne yapaca??n? bilmez ne yapaca??ndan habersiz kendinden gecmi? bi halde.a?lamakla gülmek aras?nda karar verememi?, gelecek bir tek iyi habere hasret..yazd?kça yazas?m gelse de bi türlü en uygun kelimeyi bulad???m için yine öylesine, bikaç sat?r i?te benim deyimimle..sebebini bulamasam da bilmesem de bi tahmin i?te..birikmi? üzüntülerin belirtisi diye..

Herkesin kendi ç?kar?n? ya?ad??? bu dünyada ya?amak istemiyorum san?r?m..san?r?m diyorum ne kendimden ne de bir ba?kas?ndan emin de?ilim art?k bu yalan dunyada..bazen ben bu alemin, bu dünyan?n insan? de?ilim diyorum ve ekliyorum kendimce, paran?n gecmedi?i maddiyat?n olmad?g? sadece iyiliklerin sadece güzelliklerin payla??ld?g? bi dünya hayal ediyorum..bi söz vard?r ya bu hayali sadece paras? olmayanlar hayal eder ve onlar dile getirir diye..nekadar öyle onu da bilmiyorum..ve buna ek olarak bi?eyler bilmek istiyorum art?k..iyi bi?eyler oldugunu bilmek… butun bu dü?ünceler hak?mken ben de birden zil çal?yor..acabaa k?m diye dusunmuyorum ve ev sah?b?d?r d?ye ac?yorum kap?y? kucuk bi k?z..teyzes?n?n yan? ev sah?b?n?n geleceg?n? söyluyor..ve elinde tabaklarla içlerinde yemeklerle tab?k? teyzes? gel?yor ve ben tesekkur ediyorum..sonra diyorum k? evet bu dunyada guzell?kler de yasan?yormus diye..i??te mutlu oluyorum böyle küçük seylerden ama dü?ünmekten, uzulmekten al?koyam?yorum y?ne de kend?m?..

Bu yaz?ya ara versem de yazmak istemesem de bi kapan?? yapay?m dedim yine kendimce..U?ur Arslan?n bi sözü varya Ba??m?za gelmesi imkâns?z diye dü?ündü?ümüz ?eyleri ya?amaktan ibarettir hayat. Diye.. kapan??ta bu olsun,yine kendimce ve bi o kadar alakas?zca..saçmal?klar?m? okuyan herkese te?ekkürler smile.gif
tarihçi_bjk
dü? a?latt?n beni kalemine kuvvet
dü?ümdesin
ağla ağla ben de ağlamıştım tongue.gif gerçi şimdi o halimden eser kalmadı..gerisini getiremedim smile.gif
dooris
ALINTI(dü?ümdesin @ Oct 18 2008, 11:58 AM) *

a?la a?la ben de a?lam??t?m tongue.gif gerçi ?imdi o halimden eser kalmad?..gerisini getiremedim smile.gif

a?la a?la ben de a?lam??t?m tongue.gif gerçi ?imdi o halimden eser kalmad?..gerisini getiremedim smile.gif

yaln?z?m dostlar?m yaln?z?m ?imdi tongue.gif tongue.gif
dü?ümdesin
ALINTI(dooris @ Oct 18 2008, 03:01 PM) *

yaln?z?m dostlar?m yaln?z?m ?imdi tongue.gif tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif
dooris
ALINTI(dü?ümdesin @ Oct 18 2008, 12:03 PM) *

biggrin.gif biggrin.gif

efkarland?m dusumdes?n nezaman gel?on sen aslalara ?cces ya tongue.gif
dü?ümdesin
günah ya ben içmiom o yüzden..sıra aslada şimdi..hep ben gidersem kovcak bi gün smile.gif
dooris
ALINTI(dü?ümdesin @ Oct 18 2008, 12:06 PM) *

günah ya ben içmiom o yüzden..s?ra aslada ?imdi..hep ben gidersem kovcak bi gün smile.gif

hehe bende d?om aslaya gunah d?e ama yok cok dertl? dance.gif
dü?ümdesin
asla neden dertli ki bu kadar tongue.gif
dooris
ALINTI(dü?ümdesin @ Oct 18 2008, 12:09 PM) *

asla neden dertli ki bu kadar tongue.gif

bilmem aksam isten gel?nce b? soram smile.gif
dü?ümdesin
sor bakal?m da bi çare arayal?m derdine..böle olmaz smile.gif
tarihçi_bjk
konun çöp e gidebilir tongue.gif
dü?ümdesin
ALINTI(tarihçi_bjk @ Oct 18 2008, 03:12 PM) *

konun çöp e gidebilir tongue.gif

iki satır yazı yazdık gitmesin konum çöpe..tamam susun gari yazman başka tongue.gif
konunun geleceği için tongue.gif biggrin.gif
-----------------

yazcaksanız yazın tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
???klar? takip eden adam
Maddiyat, manevi duygular?n önünde ne yaz?kki...
Sevgi bile parayla... wink.gif

Yüre?ine sa?l?k...
(Tan??mak güzeldi) smile.gif
dü?ümdesin
te?ekkürler seninle de tan??mak güzeldi.. smile.gif
asena_alperen

Herkesin kendi ç?kar?n? ya?ad??? bu dünyada ya?amak istemiyorum san?r?m..san?r?m diyorum ne kendimden ne de bir ba?kas?ndan emin de?ilim art?k bu yalan dunyada..
yüre?ine sa?l?k..
dü?ümdesin
ALINTI(asena_alperen @ Oct 20 2008, 05:14 PM) *

Herkesin kendi ç?kar?n? ya?ad??? bu dünyada ya?amak istemiyorum san?r?m..san?r?m diyorum ne kendimden ne de bir ba?kas?ndan emin de?ilim art?k bu yalan dunyada..
yüre?ine sa?l?k..

te?ekkürler
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.