Herkesin kendi ç?kar?n? ya?ad??? bu dünyada ya?amak istemiyorum san?r?m..san?r?m diyorum ne kendimden ne de bir ba?kas?ndan emin de?ilim art?k bu yalan dunyada..bazen ben bu alemin, bu dünyan?n insan? de?ilim diyorum ve ekliyorum kendimce, paran?n gecmedi?i maddiyat?n olmad?g? sadece iyiliklerin sadece güzelliklerin payla??ld?g? bi dünya hayal ediyorum..bi söz vard?r ya bu hayali sadece paras? olmayanlar hayal eder ve onlar dile getirir diye..nekadar öyle onu da bilmiyorum..ve buna ek olarak bi?eyler bilmek istiyorum art?k..iyi bi?eyler oldugunu bilmek… butun bu dü?ünceler hak?mken ben de birden zil çal?yor..acabaa k?m diye dusunmuyorum ve ev sah?b?d?r d?ye ac?yorum kap?y? kucuk bi k?z..teyzes?n?n yan? ev sah?b?n?n geleceg?n? söyluyor..ve elinde tabaklarla içlerinde yemeklerle tab?k? teyzes? gel?yor ve ben tesekkur ediyorum..sonra diyorum k? evet bu dunyada guzell?kler de yasan?yormus diye..i??te mutlu oluyorum böyle küçük seylerden ama dü?ünmekten, uzulmekten al?koyam?yorum y?ne de kend?m?..
Bu yaz?ya ara versem de yazmak istemesem de bi kapan?? yapay?m dedim yine kendimce..U?ur Arslan?n bi sözü varya Ba??m?za gelmesi imkâns?z diye dü?ündü?ümüz ?eyleri ya?amaktan ibarettir hayat. Diye.. kapan??ta bu olsun,yine kendimce ve bi o kadar alakas?zca..saçmal?klar?m? okuyan herkese te?ekkürler