Sonbahar da a?açta kalmak için mücadele eden yaprak gibiyim. O kadar zay?f tutunuyorum ki as?l? bulundu?um dala ,önceleri gibi de?il sert bir rüzgarla kopuverece?im o daldan..
Belki ben acele ettim o dal? sevmek ve ona tutunmak için. Her ayr???l?mda o daldan dayanamad?m ilkbahar gelince yince sana geldim. Teslimiyet bayra??m dalgaland?. Karar bayra??m as?l? kald? ba?land??? direkte ,onu dalgaland?racak rüzgar? bekledi hep. Bense hep korktum rüzgardan yine ayr?l?k habercisi diye.
Her kopu?umda senden enkaz y???n?na döndüm ben. Tekrar aya?a kalkmak için her defas?nda temelimi dahada yer alt?na att?m, daha sa?lam olsunda bu sefer y?k?lmayay?m istedim. Sen hayat?m?n gelgitlerini olu?turdun hep .Bense gelgitlerdeki a??nma pay?n?..
Mutlu ol istedim hep. Sana mutsuzlu?u b?rakmaya içim raz? olmad?. T?pk? herkes cennetten arsa al?rken ,gidip cehennemin anahtar?n? alan adam gibi davrand?m ben. Mutlulu?u ,sevinci ,tutkuyu almad?m yan?ma. Ben torbama yaln?zl???, nefreti, kötülü?ü ,ihaneti katt?m. Yeterki sen incinme diye. Herkes art?k mutlu olay?m diye dua ederken ,ben hep mutlu olsun can? hiç yanmas?n diye dua ettim .Can?m dedim sana olurda senin can?n yanarsa bende ac?y? hissedeyimde ac?n? bölü?ebileyim diye.
Ama anlamad?n sana verilen de?eri, kar??l?ks?z delicesine sana verilen sevgiyi ta??yamad? yüre?in .Benimse gö?üs kafesim kalbimi d?? etkilerden senin sevginden korumay? zaman?nda ba?aramad?.
?imdi güçlendi kaburgalar?m, ?imdi ö?rendi bedenimi daha dik tutmay? ve kalbimi her?eye kar?? korumay?. ?imdi karar bayra??m göklerde. Seninse yüre?in ta??yamad??? sevgiyi hissetmi? geri getirme pe?inde. ?imdi sen ac?yorsun, yüre?in ac?yor. .Sahip olmay? beceremedi?i için sonsuz sevgiye .Tekrar geri gelmemi istiyor beynin ,kalbin, gözlerin ve sen. Teslimiyet bayra??m dalgalansa en çok sevinecek sensin ?imdi.
Bunlar? bildi?im için B?R KEZ DAHA GER? GELD?M SANA. Ama bu kez delice sevmeye de?il. Bu kez senin gibi karars?z tav?rlar sergilemeyede de?il .Bu kez arkamda b?rakt???m enkaz? görmeye geldim. Senin ne kadar yaln?z ve zavall? oldu?unu görmeye geldim.Sevgi insan? süründürür derdin ya hep,ben sürünen insan?,seni görmeye geldim.Sevgimin a??rl???n? görmeye geldim. Ben , eski beni, sana b?rakt?m. ?imdi gidiyorumm. Elimde karar bayra??mla ,yeni hayat?ma NEFES ALMAYA gidiyorum.