Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bir ?ark?
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
oxygen
sabah dinlediğim bir şarkıdan dökülenler..

Bir şarkı açtım; gönlüme seni anlatsın istedim, notaları tek tek dokunsun yüzüne sabahın bu erken saatinde, uyurken gezinsin yüzünde, gıdıklasın seni benim yerime.
Bir şarkı olsun; gözümde yağmur çiseleyen bir akşam canlansın, tutmuşum elinden dans ediyoruz acemice. Tabi ki caddenin ortasındayız ve tabiki başka kimse yok . Sen , ben müzik ve sokak lambası titrek ışıklarıyla..
Bir şarkı tutturdum dilimde; aslında içimdekini dile getirsin ama millet şarkıyı söylediğimi sansın.Ben seni düşünürken dans edeyim ağzımda bir mırıltı "lay lay lam" şekilde. Şarkının melodisi bana eşlik etsin, sözleri ise gizlerime..
Duy şu kalbimin duyduğu sesi; dilerim bitmesin bu tutku sevgi
Kulak verdiğimden dökülen sözlere; bir söz bile met bana versene
Evlenir misin benimle ..
Lay lay lamm
Bir şarkı dinledim; bir şarkıya eşlik ettim, bir şarkıyı mırıldanarak yeniden yazdım.. Aslında bir şarkıyı sende keşfettim..
Bir umut göğüslediğim yıllardır beklediğim; kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm ; ömrümün sahibisin sen...
argonat
ALINTI
Bir şarkı dinledim; bir şarkıya eşlik ettim, bir şarkıyı mırıldanarak yeniden yazdım.. Aslında bir şarkıyı sende keşfettim..
Bir umut göğüslediğim yıllardır beklediğim; kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm ; ömrümün sahibisin sen...

Öyle güzel bir şarkı ki,
nakaratı dans eder insanın damarları içinde
doğru yerde ve zamanda söylendiğinde...

Bu şarkının anlamı ve ebediyeti hak eden herkes için daimi olur umarım. smile.gif
Kalemine kuvvet oxygen clap.gif Tip-Hat.gif Tip-Hat.gif
tarihçi_bjk
çok güzel bir ?ark? bu yaa her duydu?umda sokak tangolar? geliyor akl?ma gecen y?l denemi?tim bo? bir sokakata tangoyu...yüre?inden dökülenlere sa?l?k cok güzel olmu? wub.gif
oxygen
sa?olun arkada?lar, bu yaz?n?n edebi yönü oldu?unu iddia edemem ama ?ark?yla bir yaz?lm?? bir küçük deneme. ?ark? gerçekten çok güzel, insan? direkt dans moduna sokuyor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.