Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sen H?Ç Sokak KÖpekler?n?n GÖzler?ne Baktin Mi?
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
asena_alperen
Hava yine kasvetli anne. Hiç huzur vermiyor art?k bana,y?ld?zlara bak?p hayal kuram?yorum eskisi gibi. Her?ey belirli nas?l ya?ayaca??m konusunda çizelge haz?rlam??lar bana.
Sen beni hiç yaln?z b?rakmayacakt?n hani. Hep elini tutarak uyuyacak annen demi?ti babam bana. Babam için ne derdin hep baban ya?amas?n?da bilir k?z?m,ya?atmas?n?da...
Ben anlayamazd?m anne seni o zamanlar.
Herkes ya??yor ya derdim kendimce niye böyle diyor annem. ?imdi seni, sizi özledikçe daha çok anl?yorum seni. Daha çok sar?lmak istiyorum sana
Karanl?k iyice bast?rd? anne. Hem yüre?imde hem sokaklarda. O küf kokan boyalar? dökülmÜ? ranzaday?m ?imdi. Ben gibi ayn? odada daha kaç ki?i var bir bilsen. Hepsi bir özlem içinde anne. Onlarda ben gibi anne, baba deyiP ko?may? özlemi? ailesine.
Ço?u hiç tan?mam?? annesini babas?n?. Sadece 3 ki?inin annesi babas? var odada. Biliyor musun hafta sonlar? onlar? ziyarete geliyor aileleri ve onlar? a?larken arkalar?nda yine b?rak?p gidiyorlar. ?nsan içinden, yüre?inden bir parçay? nas?l geride b?rak?p gidebilir anne. ?çinden kopan o parça arkanda a?larken. Onlara bakam?yorlar desen. Yemek yemek sevginin yerini tutar m? anne?
Bilseydim sen geri geleceksin yine beraber olaca??z. Babam geri gelecek. Ben heP aç kalaca??m?da bilsem sizi isterdim geri.
Öyle yaln?z?m kii.
Di?er çocuklar gibi olam?yorum nedense. Müdür yada görevliler onlardan birinin ba??n? ok?ad?m? yüzleri gülüyor onlar?n. Benim içim ac?yor...
Ya sana sorsalard? anne. Topra?? seçmezdin de?il mi? Sar?l?p uyumak için. Benim üzülece?imi bilirdin. Koyup gitmezdin beni. Karanl?ktan korktu?um akl?na gelirdi. Ben yan?nday?m annecim, k?z?m demek için hep yan?mda kalmay? isterdin yine. Anne çizelgede uyu demi?ler ?imdi bize. Görevli teyze, herkes yata??na, çabuk olun, acele edin, uyuyun diyor yine. I??klar? kapatacak annee.. Onlara korkuyorum diyemedim. Ben en çok senden ayr?lmaktan korkarken bunu bile ya?am??ken, karanl?ktan korkar?m demeye utand?m. Y?ld?zlara bakmak seni kaybetti?im geceyi pencereden sana bakarken gözümün önünde biti?ini hat?rlatmaktan ba?ka bi?ey yapm?yor. Hayat?ma çizdikleri çizelgede beni robotla?t?rmaktan öteye geçmiyor. Önceden siz varken zorlanmam?? kap?lar vard? önümde. ?imdi her kap?y? açmak için zorlamam gerekiyor anne. Gözlerim mutlulu?u de?il, hüZnü yans?t?yor art?k. Siz varken içimde bir sürü uçurtma havalan?yordu, ?imdi onlar nereye gitti bilmiyorum. Ke?ke ke?ke bulsam onlar? da iplerini s?k? s?k? tutsam bir daha kaybolmas?nlar diye.
Of anne off. Babam?n gitmesine bile al??amam??ken.Sende, sende gittin ya
Babamla bana sen puzzle ?n eksik parças?yd?n .Sen geldin tam olduk demi?tiniz. Ya siz,ya siz tamamlad???m?z puzzle ? NEDEN eksik b?rak?p gittiniz? Nolur en az?ndan rüyamda yaln?z b?rakmay?n beni. Hergün gelin olurmu rüyama ama erken gelin, yine görevlinin art?k uyan?n sesiyle bitmesin rüyam. Rüyamda olsun yaln?z kald?m demeyeyim. Ya da al?n beni yan?n?za, benide götürün art?k. Puzzle yine tamamlans?n. Çünkü hayata olan öfkem beni kontrolden ç?kar?yor. Hata yapmak korkusuyla doluyorum. Daha çok duygu yo?unlu?u var üstümde.ad?n? koyamad???m, can?m? yakan nedenler var. Di?erleri gibi orada bile gülemiyorum ben. Onlarla aram?zdaki tek benzerlik. Hayata kar?? bir k?rg?nl?k var gözlerimizde yan?ndaysa inat. Bak??lar?m?z sokak köpeklerin ki gibi. Sen hiç sokak köpeklerin gözlerine bakt?n m? anne? SEN H?Ç SOKAK KÖPEKLER?N?N GÖZLER?NE BAKTIN MI?
YA S?Z H?Ç O BAKI?LARA ?AH?T OLDUNUZ MU?
dü?ümdesin
güzelmi?.. smile.gif
^^Crazy_Boy_^^
ba?l??a hitaben bi kere bakmaya çal??t?m sald?rd? ?ero o gün bugün bakm?yorm biggrin.gif
argonat
?çerik sa?lam ve dü?ündürücü olmu? sad.gif Allah hepsininde yard?mc?s? olsun.
Ve sokak köpekleri yak??t?rmas? sonda oldukça sert olmu? huh.gif
Payla??m için saol Tip-Hat.gif
ça?larkeolog53
güzelmi? saol ...
asena_alperen
be?enmenize sevindim sokak köpekleri yak??t?rmas?da onlar?n asl?nda daha sert ve kendini korumay? bilen ya?amaktan asl?nda haberdar olan onlar?n olmas?ndan kaynaklan?yor.birebir sava? hayatla o yüzden sak?n yanl?? anla??lmas?n
oxygen
yaz? hüzünlü ve oldukça ak?c?, güzel yaz?yorsun. Yaln?z argonat?n da dedi?i gibi sokak köpekleri ile e?le?tiremedim, güç yönünden de.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.