Help - Search - Members - Calendar
Full Version: KÜÇÜk B?r H?kaye
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
tatu06..
bir zamanlar bi cocuk varm?? yedigi önünde yemedigi arkas?ndaym?s kimsenin kötülügünü istemez kimseyi k?rmazm?s.Eskiden birini cok sevmi? hemde cok hayt?n? ona adam?? onla yat?p onla kalkm?s.k?zda onu cok sevmi? oda her?eyini vermi? ama hayat i?te cocuk sevdigini bir trafik kazas?nda kaybetmi? ne gariptirki k?z?n hayattan ayr?ld?g? gün cocugun dogum günüymü?.cocuk ne yapacag?n? bilememi? kendini kötü yollara savurmus hertürlü kötülügü yapm?? cok k?z üzmü? cokta üzülmü?.her gece kendisini terk ettigini dü?ündügü Tanr?ya dua etmi? can?n? als?n diye sevdiginin yan?na bir an önce kavussun diye ama olmam?? Tanr? onu gene yaln?z b?rakm??.cocuk böle ya?amaya devam etmi? üniversiteyi kazanm?s yeni bir hayat kurmaya cal??m??.kar??s?na bir k?z c?km?? t?pk? kaybettigi ASYASI gibi gülüyormus masum görünüyormus.cocuk farkedememi? k?z?n ne denli kötü igrenc bir varl?k oldugunu.Tanr?s?na ilk kez ?ükür etmi?."Tanr?m ASYAMI ald?n KARADEN?Z?M? verdin sana ?ükürler olsun beni unutmad?g?n icin".ama yan?lm?? cocuk Tanr? onu gene kand?rm?s kars?na c?kard?g? k?z günahkar?n yalanc?n?n tekiymi?.cocugu kendisine köpek gibi a??k edip aldatm?s hep aldatm?s.kand?rm?s cocugu gururuyla oynam?? a?alam?? oyuncak gibi kullanm??.cocuk hic bir?eyin fark?na varamam?? sevdigi dostlar? uyarm?? onu defalarca bu k?z konusunda ald?r?? etmemi? kimseye Tanr?ya ve KARADEN?Z?NE cok güvenmi? cünkü.öle böle bi yaz gecirmi? cocuk oynand?g?ndan aldat?ld?g?ndan habersiz.k?z en sonunda cocuktan s?k?lm??.terketmi? hic bir?ey demeden.cocugun ne kadar cok üzüldügüne ald?r?? etmeden.cocuk daha hiç bir?eyin fark?nda degilmi? k?zla bar??mak icin her?eyi yapm?? ama k?z kendine coktan bir sevgili bulmus ve cocugu dahada üzmeye cal??m?? ba?arm??ta.cocuk en sonunda bittigini anlam?? ama onu son bir kez aramak istemi? k?z vicdans?z ya aradg?nda yan?nda bulunan sevgilisine act?rm?? teli ve cocugun hayat?nda duymad?g? küfürler ettirmi?.cocuk y?k?lm??.k?z?n ne oldugunu 2 kere aldatt?g?n? hic sevmedigini ve hep oynad?g?n? anlam??.

Bunlar? ya?ad?m hemde cok yeni aram?zda dola??yor bu k?z hic bir?eye ald?r?? etmeden.Dualar?m hep onunla ben ona hic yalan sölemedim ve aldatmad?m onun gibi bir insan degilim umar?m mutlu olur yeni sevgilisiyle...
oxygen
senin için naho? bir durum. ama polyanac?l?k m? dersin ne dersin bilmem ama iç yüzünü görmen ö?renmen de güzel.Benim fikrimce de Allah'a bu kadar isyan etme "güvenmi?tim de ?öyle ?öyle oldu" diye; bize ak?l vermi?, fikir vermi?, irade vermi?. Askerin eline silah? , yiyece?ini vs sini verirsin sonra da operasyon yerinde b?rak?rs?n. Elindekileri kullanarak görevini yapmal?d?r. Komutana güvendim bana bir?ey olmaz , kar??dan her gelen adam bizdendir derse sonu ac? olur. Senin eline de madem ak?l, irade vb verildi kar??ndaki senin mant?ktan m? ak m? kara m? dü?üneceksin.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.