Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Karalarken Yazar?m , Yazarkende Saçmalar?m...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
K?rm?z? kurdela

Duvardaki saatin di?erine göre küçük kalan çubu?u dörde bak?yor.. Hani ?u hayat? rüyalar?m?za tercih etti?imiz zamanlar, sabah?n ilk ???klar?n?n öncesi... Fragile çal?yor kulaklar?ma.. Sting, Julio ile bu ?ark?daki sesleri kadar iyi anla?abiliyor mudur acaba diye içimden geçirip, gülümsedim kendime biraz önce.. Senle anla?amazd?k bazen.. Gözlerim masan?n tam ortas?n?n biraz sa??nda kalm?? mumda.. Mum ?????n?n alt?ndan bak??lar?n geliyorda akl?ma... Tam ortada olsa daha iyi olurmu? sanki.. Kahvem için su ?s?tm??t?m ama kupam? tam doldurmad?. Çok kahve içiyorum evet, n'apiim, uykusuzluk bana senden yadigâr.. ?a??r?caks?n ama izlemeye ve izlenmesine gelemedi?im televizyon aç?k ?uanda, ses ç?karmas?na ihtiyac?m var.. Evimde yaln?z?m.. Üzerine uzan?p uyuyakalman?n hayalini kurdu?umuz sofa i?te tam ?urada, bana bak?yor...

Geçmiyor mu zaman yoksa ben mi s?k? s?k? tutuyorum onu, geçmesin diye.. ?kiside ayn? ?ey mi yoksa ? Hangisi olsa beni yeniden seversin? Sting bu k?sm?n? çok iyi söylemi?.. Seni özledim.. Uyusam m? dersin.. Kahvemin ard?ndan ve kahveme inat.. Rüyama gelicek misin peki bu gece? Mum ?????n?n alt?ndan bak bana, olur mu...

Son bir?ey daha çikolata güzeli.. Sana az önce yalan söyledim...
Masan?n üzerindeki mumu, masan?n tam ortas?ndan biraz sa?a,
ben kayd?rd?m.
Sen gel

------------------------------------------------------------------------------------------------

Yoksunlu?un içindeyim..

dizeledim geli?ine saklad???m kelimeleri..
a??rl???ndan yüksünmesemde,
sen gel,
hafiflet nolur ceplerimi..

özlemelerim insafs?zca ar??nl?yor,
güçlü ruhumun derinliklerini..
bir özlemden öbürüne ko?uyorum,
yakalayamamaktan korkar gibi..
dayan?r?m...

bugün farkettimde sevgilim..
içinde "sen" vars?n diye,
ne kadarda istekli ö?renmi?im,

Senden öncemide sevmesini . .

------------------------------------------------------------------------------------------------

Beyinlerde masumiyet ar?yorum,
kirlilik orda çünkü,
utan?lmas? gereken bu.

Fahi?e ruhlar? bu yüzden seviyorum i?te..

Montaigne de fahi?eleri severdi;
erkeklerin gizledikleri o berbat yüzlerinin ar?nd?r?c?lar? olarak görürdü onlar?..

Bir fahi?e dü?ünün..Ya?anm??l?klar?n?, ço?umuzun ba?edemedi?i f?rt?nalara direni?ini ve bo?ulmaks?z?n bu k?y?lara sürükleni?ini gözlerinizin perdesinde oynat?n...
" Bu hayatta kal??taki, onuru görebiliyor musunuz? Yüz çevirdi?imiz, görmezden geldi?imiz onlar de?il asl?nda, bu gerçek.. "

Ve bir beyin dü?ünün..Batakl??? and?rs?n size..Dü?üncelerinde temizlenemez bir kirlilik, bo?ucu etkiye sahip ars?z bir çokluk..
" Peki buna ne dersiniz? Yüzlerindeki gülümsemelerin ard?ndaki gerçek ne sizce? "

Hangisidir hüküm giymesi gereken ?

Masumiyeti, safl??? bedende arar?z biz..
Kad?nlar?m?z? yarg?lar?z, haklar?n? elinden al?r ve bu hak h?rs?zl???n? görevimiz biliriz.

Kad?nlar?m?z?n bedenlerini beslemelerini kabullenemeyen o kirli beyinler;
onurlu bir fahi?enin ayaklar?n?n alt? ancak sizin yeriniz..

Ya ben kad?nlar? çok seviyorum, ya da bu toplum çok geriden geliyor..
Belkide ikisi birdendir..

Toplumumuzun sayg? duymad???, sayg?y? hakeden, cesur, özgür ruhlu kad?nlar? onlar..

Fahi?e ruhlar? bu yüzden seviyorum i?te . .

Bilmiyoruz, sevmesini..
Onlar bile biliyor halbuki..
Kar taneleri...

Geçen k??, pencere kenar?nda s?cak kahvemi yudumlarken farkettim, bu bilmi?liklerini..
Aniden tanelerden birinin bana göz k?rp???n? yakalad?m, izle bizi dercesine...

Gökyüzündeki süzülü?lerini seyre b?rakt?m gözlerimi birsüre..O kalabal?k dans pistinin içerisinde, hiçbiri birbirlerine dokunmuyorlard?..
Küçük bir k?z?n kendini sevdirmemek için, kap? kiri?lerine kaç?p, "sev beni" diye kaçamak bak??lar atmalar?n? görür gibi oldum beyaz bedenlerinde...

Birbirlerine dokunmak için sab?rs?zl?klar?n? farkettim hemen sonra..
Soka?a dökülü?lerine sakl?yorlard? kendini...

Hem masumlard?, hem h?nz?r...
Hem beyazlard?, hem günahkar...

Ve pekala, gökyüzündeki o h?nz?r masumiyet, o k??k?rt?c? dans edi?, son buldu...

Sokak lambas?na inat sevi?tiler dü?tükleri yerde.. Birbirlerinin olmak için kendilerini saklad?klar? zaman?n tad?n? ç?kar?p;
gökyüzünde biriktirdikleri tutkular?n?, birbirlerinin bedenlerine ak?t?yorlard?...

Fazla naz?n a???? usand?rmas?na ramak kala olmal? her?ey..
?liklerine kadar sarmal? ki?iyi istemeler..
Kamç?lanm?? tutkular titretmeli bedenleri...

Bilmiyoruz, sevmesini..
Onlar bile biliyor halbuki..
K?? a??klar?..
Kar taneleri. . .

o saçlar?n? tarard? keyifle..
ben, keyfine sigaralar yakard?m ...

sol eliyle uçlar?n? tutar,
sa??yla dokunurdu uzam??l?klar?na..
bense parmaklar?m? kenetlerdim avuçiçlerime,
ellerinin yerini çalmas?n diye, gururumdan...

o hala saçlar?n? tar?yor..
ben sigaray? b?rakt?m .

o hala saçlar?n? tar?yor..
ba?ucunda kültablas? . .
^^Crazy_Boy_^^
süper bunlar yaa payla??m için te?ekkürler eme?ine sa?l?kÇD
monarosa
güzel yaz?.. te?ekkürler
Faraway
Siz, kendinizi "a?k" kelimeci?inin içinde buldu?unuzu, bütün bedeninizde hissederken, o neden sizi ans?z?n kendinden ar?nd?r?r ?

Cevab? birçok kez dü?ünürsünüz..

Ak?p giden zaman ve getirdi?i de?i?iklikler size "sanm???m" hissini uyand?rm??t?r.. S???naca??n?z cevab? bulmu?sunuzdur yine i?te..
Çaresizce, herzamanki gibi, zaman?n yorgun s?rt?na yüklersiniz bütün suçu..

Bilmiyorsunuzki, hiçbiriniz a??k olmuyorsunuz asl?nda..
Bilmiyorsunuzki, a?k?n içinde sanma, yan?lg? yoktur.

De?i?iklikle kar??la??nca de?i?en a?k,
a?k de?ildir...

A?k gözle de?il, ruhla görülür.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Seni görmiceksem,
?????n yarar? ne?

Senle payla?m?caksam,
ne?enin anlam? ne?

Ne?e olmas? için senle payla?mam gerek oysa..

Ve mükemmelli?in gölgesini hissetmeliyim ruhumda..

Geceleri senin yan?nda olm?caksam,
bülbülün sesinde müzik mi var?

Gündüzleri sana bakm?caksam,
Dünyada bak?cak ne var?

Sen benim ruhumsun..

Sen 'O'sun...
oxygen
güzel olmu?, yaz?n? okuyunca akl?ma çok bilindik bir tan?m geldi:"romantik isyankar"..
gene isyanlardas?n ama en güzel ?ekliyle
t?kler karalay?n yaz?n saçmalay?n?n; karalarken yazan? yazarkende saçmalayan?..
iTaLiaNo20
Bazen saçmalamak en masum ve en güzeli de?il midir zaten? smile.gif
monarosa
faraway bu yaz? sana m? ait?
?eribon
Çok güzel yaz?lar.Payla??m için sa?ol clap.gif
Faraway
BiLmem bi ara?t?r bakaL?m.
pacch
.... söyleyecek söz yok.... baz? k?s?mlar gerçekten kelimelere dökmek isteyip ba?aramad?klar?m... smile.gif
monarosa
ama çok iyi bu yaz? yaa gerçekten.. yaz?lar?n? gönderiyor musun biyerlere
Faraway
Bu zamana kadar hiç bir siteye koymad?m yaz?Lar? , bir kere sadece ufak bir yaz?m? koymu?tum bir sitede bLogum oLarak , fakat bakt?m , insanLar eme?e b?çak sapLamas?n? adLar? gibi m?hLam??Lar beyinLerine. Bu yüzden hiç bir siteye koymuyorum. Sadece karaL?yorum anL?k duyguLar?m?.
monarosa
ALINTI(Faraway @ Oct 22 2006, 07:28 PM) *

Bu zamana kadar hiç bir siteye koymad?m yaz?Lar? , bir kere sadece ufak bir yaz?m? koymu?tum bir sitede bLogum oLarak , fakat bakt?m , insanLar eme?e b?çak sapLamas?n? adLar? gibi m?hLam??Lar beyinLerine. Bu yüzden hiç bir siteye koymuyorum. Sadece karaL?yorum anL?k duyguLar?m?.

vaww..biggrin.gif harcan?osun bak ben sana söliyim baz? siteler var öle biliyorsundur gerçi ama gönder bence yaa meselaaa karakutu ya da siraze..vs..
oxygen
ALINTI

haks?zl?k etme, di?er siteleri bilmem ama paulu de senin yaz?lar?n f?r?ndan taze ç?kan ekmek gibi ra?bet görülüyor, ilgiyle okunuyor,
kendini mi övdürtecen? iyi , överiz.. biggrin.gif
iTaLiaNo20
Baz? ?eyler ki?inin kendinde güzel durur.Belki payla?mak istemiyo adam yaw biggrin.gif biggrin.gif
Faraway
Bu sitede yaz?Lar?m? payLa?mam?n nedeni , geneL kitLenin kaLitesi , inan?n tek sebep bu. Ben yaz?p ben okuyorum defaLarca , bundan daha çok haz aL?yorum. smile.gif Zaten buraya açt???m yaz?Lar? 1 hafta sonra kaLd?r?yorum konunun içinden.
???klar? takip eden adam
ALINTI
haks?zl?k etme, di?er siteleri bilmem ama paulu de senin yaz?lar?n f?r?ndan taze ç?kan ekmek gibi ra?bet görülüyor, ilgiyle okunuyor,

bu k?sm?n do?rulu?u apaç?k ortada
monarosa
ii bakal?m tercih tabi ki onun... belki bi gün kitap yazars?n .. deneme tarz?nda
Faraway
BeLki.
oxygen
hakikaten senin konular?n içeri?i bir süre sonra kald?r?l?yor, demek sebebi buydu.
vay be.. smile.gif
silversurfer2001
sad.gif way bea askim depresti arkadaslar uhu uhu uhu saka bi yana cok guzel olmus harbi begendim we de tebrik ederim wub.gif
Faraway
SiLversurfer madem a?k?n günyüzüne ç?kt? , buda benden oLsun bakaL?m.

Uyumadan ba?lad???m s?cak bir yaz günü daha..
Kahvalt? keyfim öncesi, her zamanki sabah yürüyü?lerimden birindeydim, kendimi dü?ünerek buldu?um...

Sakin yürüyü?ümün beklenmedik bir an?nda gökyüzü sert bir tüyo verdi, çocuklar? korkutup anne yata??na götürten sesiyle..
Tanr? a?layacakt?, ya?mur geliyordu...

"Ve çok geçmeden bedeni hissetti kutsal damlac?klar?,
dizinin birkaç santim alt?nda biten ?ortuyla..."

Ya?murla ?slanma keyfinin yan?nda toprak kokusu..
Annemin kurabiyelerinin yan?nda bergamot kokusunun tüttü?ü çay?m sanki..
Tanr? a?l?yor, ben seviniyorum...

Ben ya?murda ?emsiyeli olmay? severim,
?emsiyem yoksada ?slanmay? severim.
T?pk?;
mutluysam mutlulu?u,
yaral?ysam yaram? sevdi?im gibi...

Ya?muru dü?ündüm i?te o sabah..
"Neden seni seviyorumki" diye f?s?ldad?m kulaklar?ma, a??k oldu?unun fark?nda olmayan a??klara benzettim kendimi...

Ve cevab? buldum.

Ya?murun alt?nda siyah ?emsiyemi isterim ben.
Siyah olmal?ki,
gölgesinde parlayay?m..

?emsiyemin alt?nda çapk?n bir gülümseme yaratmak isterim ben.
Gülümsemem çapk?n olmal?ki,
siyah ?emsiyemin hakk?n? vereyim..

Ve kad?n?m? isterim yan?mda!
Yan?mda olmal?ki,
ya?mur ruhuma ya?s?n,
?emsiyem ?ahit olsun,
gülümsemem öpücü?üyle son bulsun . .

--------------------------------------------------------------------------------

bir körün göremeyen gözLeri kadar
görebiLiyorum seni..

ve seviyorum seni sevgiLim..
bir kör göremez ama
o kadar a?LayabiLir...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.