Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kad?n?m...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
..ben?m asl?nda ak?l haf?zam hiç yoktu oysa benim müthi? bi göz haf?zam vard?,bi yol bi gülümsemem,tekini kaybetti?im bi lastik ayakkab?m.Ve ?imdi k?rm?z? ?araplar sanal kadehler kald?r?las? minik bi sincab?m var.
''Çok geç kald?m çok geç kald?m''deyip ko?a ko?a biyerlere yeti?meye çal?san,eldivenlerini ceplerinde unutan,narin bile?inde kocaman bi saat ta??yan,pe?inden gidipte''sana yeni saatler ald?mm''demeyi istedi?im bi hayal ürünüm.Müthi? bi göz haf?zam vard?.Fotograflar?nda minik kafas? üzerindeki iki boncuk gözleri olan,k?rm?z? yanakl? elma ?ekerini unutmazd?m elbet.Yaln?z bunlar? es geçiyorum bast?r?lm?s butun hissiyatlar?m için.?imdi küçüklü?ünü,büyüklü?ünü,yalpalayarak yürüyü?ünü can? ac?tas?ya kadar sarfetti?i bütün sözcüklerini haf?zama kaz?yorum.
Bedeni küçük ruhu büyük karakter;uzaklardan gelen iklimleri de?i?tirdin,ayaklar?n? bast?g?n cukura bi çukur daha ekledin.Hayata bakt?g?n o ac?y? yakalad?g?m gun dunyam deg?secek b?l?yorum.

Kendi içimizde bi hayat yaratt?k onunla,cümlemi asla bitirmem gerekmed? anlamas? için.Tek bir kelimeyle onlarca sayfa anlatt?m,onlarca sayfa anlad?.?enleniriz dedi?imde yüzümdeki ac? gülü?ün anlam?n? bildi,a?larken gülerken a?lay?p güldü.Her yagmur yagd?g?nda elindeki ?emsiyeyi açma i?ini bana b?rakt?.Hepsinde farkl? ama hepsinde ayn? karakter oldu minik fotogflar? g?b?.Hayat?mda olusab?lecek ac?lar? eglenceye dönu?turmenin yolunu göstermes? b? yana e?lencen?n ?c?nde yer ald?.
Allah taraf?ndan hayat?ma sokulmus ?saretler bütünü ve her i?aret gönder feryad?mdan sonra bas?ma bir felaket gelmes? geleneg?n? bozmus minik sincap;
Bir kelebe?in ç??l???nda,ki ne oldugunu ben nerden b?leceg?m.
Kelebek o bi gününü bana ay?r..

abyss
ALINTI
Bir kelebe?in ç??l???nda,ki ne oldugunu ben nerden b?leceg?m.
Kelebek o bi gününü bana ay?r..

umar?m olur ama hiçbir ?ey için geç de?il bir yerlerden ba?lamak laz?m inad?na
Faraway
Ba?Lang?çLar...

Ne büyük sorumLuLukLar içerir...

Ben tekrar yeni bir sayfan?n ba?Lang?c?n? yapmaktansa , geçmi?imdekiLere 'Yinede Sen' diyerek , yazmaya devam ediyorum. wub.gif
abyss
yazmak için tek sebep de?il ba?lang?çlar ama korkutmamal? sorumluluklar ucunda ufac?k bir mutluluk varsa bile
Faraway
Korktukça tutsak , umut ettikçe özgür oLacaks?n?z...

ÖzgürLü?e karanL?kLarLa firar?m. smile.gif
abyss
biggrin.gif ne mutlu sana ama karanl?klar?n ard?nda kovalayan hep bir ???k vard?r
Faraway
Ehehe , vard?r abysscim. smile.gif
abyss
wink.gif
monarosa
hakl?s?n ama hayat?n getirdiklerine kar?? daha olumlu ol bence...umut ettikçe özgürlük biliyosun smile.gif
te?ekkürler yaz? çok güzeldi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.