Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Neler Ö?rendik ?
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Pages: 1, 2
^^Crazy_Boy_^^
Sorma italiano yaff can?m? çok s?kt?lar

Ya_UMuTLaRDA_TüKeNiRSe_

yazd???mda italianodan umutlar?n ömrümüz bitene kadar bitmeyece?ini ö?rendim(asl?nda biliyordum da peki?ti:)
denizzz
flört döneminin evlilik öncesi ve ni?anl?l?k dönemine hiç benzemedi?ini ö?rendim sad.gif aileler i?in içine girince her?eyin daha çok dallan?p budaklan???n? ö?rendim...
gözdemmm
Ot gelen ot gider
drgezenti
Bir ak?l hastas?n?n üzerime yürümesinin nas?l bir korku oldu?unu ö?rendim (Acil staj?, bu yaz biggrin.gif )
ikilem
Bir insan? çok sevdi?inizde kendinizden bile vazgeçebilece?inizi ö?rendim ya? 16

ve hiç kimse için,ne kadar seversen sev kendinden vazgeçmemen gerekti?ini ö?rendim ya? 19 sad.gif

Bir zamanlar üzüldü?üm olaylar?n ?imdi beni gülümsetti?ini farkedince zaman?n gerçekten en iyi ilaç oldu?unu ama,o ilac? içerken çok ac? çekildi?ini ö?rendim,san?r?m bunu anlamam biraz geç oldu ya? 20 smile.gif
ikigözüm
ne kadar çok iyilik yapt?ysam bunu hep suistimal ettiler....(ya?20)
Y@$?N
?yilik yap çöpe at sözünün do?rulu?unu ö?rendim ya? 21
?ehit gazi
en kötü karar?n karars?zl?k oldu?unu onun için bir karar al?p onu mutlaka uygulamam gerekti?ini ö?rendim (15)
GökSeNiN
Birisini tam tan?madan seni seviyorum denilmeyece?ini ö?rendim ( 06.01.2007) sad.gif sad.gif sad.gif ya? 18
Faraway
Y?Ld?zLarda kayar durmaz yerinde
SoLar güzeLLi?in kaLmaz yüzünde.

Bunu ö?rendim.

Askerde sabr? ö?reniyorum.

Annemden gücü ö?rendim.

Dosttan ihanetin bedeLini ö?rendim.

SevgiLiden güzeLLi?i ö?rendim.

Her?eye ra?men 294. `.)
cadii
ailemin degerini denizliye gelince ögrendim(18.09.2006)(18)
zaman?n ne kadar degerli oldugunu bir y?l kaybedince ogrend?m(18)
a?k?n geç bulunup erken kaybedildigini kaybedince ögrendim(18)
insanlarla ya?arken sab?r s?n?r katsay?s?n?n yuksek olmas? gerekt?g?n? ogrend?m(18)
Faraway
a?k?n olmad???n? , tutkunun ve sadakatin oldu?unu ö?rendim. smile.gif
emosu
seversen tekmelerler,tekmelersen severler sözünün ne kadar do?ru oldu?unu ö?rendim(ya? 22)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.