Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masal...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
''Özlemek''?

..benim bu kelimeyle i?im olmam??t? uzun zamand?r.?imdi kullanmak istemesem de kullan?yorum..Mesela bir filmi izlerken hissedilendir bencilce ki?iye özeldir,bütün seslerde kokusunu duydugunda t?pat?p ayn?s?n? hissedebilen bir insan daha ç?kmaz,ç?kamaz.Ç?kt???nda da kal?r,kimilerinin kal?c?l??? böylesine duygular ve ayr?nt?larla sabittirde d??ar? c?kt?g?nda unutur giders?n gerci sokak lambalar?yla dansettin sanki bu gece.
..oysa ki,zaman? bile çoktan terketmi?, ruhsuz biriydim, di?lerim dökülmü?, t?rnaklar?m solmu?, saçlar?m a?arm??t?,duruma uygun olmamam gerekirdi, gerekirken, oluverdim, bu yüzy?lda, bu ?ehirde, üstelik pelerinsiz.
En güzeli neydi?ayag?mdaki renkl? coraplara bakan huzurmuydu,siyah kazag?m? paylast?g?m,o uyurken saclar?mla uyand?r?ld?g? sen kaç ben koval?y?m masal perisi smile.gif
..asl?nda en güzeli de üzgün bir gecenin yar?s?nda yata??ma giderken yan odamdan bana''iyi geceler e?ek s?pas?''diyen sesindi..beLki perimdi , beLkide biricik annemdi. smile.gif
Mr.Pesimist
Kanka çok ilginç bi?ey bu nerden bu yoksa sen mi yazd?n
Faraway
Bi ara?t?r bakaL?m , kimseye ait de?iLse benimdir. smile.gif
monarosa
smile.gif
kimilerinin imtihan? oluyor özlem kimilerininse anlam?n? bile bilmedi?i bir eylem...
te?ekkürler faraway
Mr.Pesimist
ALINTI(Faraway @ Oct 29 2006, 01:29 PM) *

Bi ara?t?r bakaL?m , kimseye ait de?iLse benimdir. smile.gif

aga hemen bele?e yatacan demi ne adams?n ya mal bulan?nd?r hesab? cakal herif seni biggrin.gif
Faraway
Yok kanka , öyLe kompLeksLerim yok , ba?kas?n?n yaz?s?n? payLa?t???mda aLt?na yaz?yorum daima aL?nt? diye , sen var ya sen çok fesats?n. tongue.gif
iTaLiaNo20
Güzel bir payla??m,eline sa?l?k baba. wink.gif Senin oldu?unu tahmin edirem smile.gif

ALINTI(Mr.Pesimist @ Oct 29 2006, 01:35 PM) *

aga hemen bele?e yatacan demi ne adams?n ya mal bulan?nd?r hesab? cakal herif seni biggrin.gif

Kim kald? eski çakallardan be biggrin.gif Bi sen,bi de faraway biggrin.gif

Faraway
ALINTI(iTaLiaNo20 @ Oct 29 2006, 01:37 PM) *

Güzel bir payla??m,eline sa?l?k baba. wink.gif Senin oldu?unu tahmin edirem smile.gif

Kim kald? eski çakallardan be biggrin.gif Bi sen,bi de faraway biggrin.gif

Hain Pesimist. smile.gif

OLm Siz Varya smile.gif Seviyorum Sizi , GeLeyim DenizLiye Da??t?caz 1-2 Gün. smile.gif
iTaLiaNo20
Bekleriz smile.gif
Mr.Pesimist
dag?tal?m aga ay?ps?n ya bu arada italiano sen neden gizlisin
Faraway
Ar?yorLar Onu Mossad`tan. smile.gifsmile.gifsmile.gif
iTaLiaNo20
Olm varya yap?yonuz g?rg?r ?amata,sonra ihale bana kal?yo biggrin.gif
Interpolden ar?yolar beni wink.gif Mossad? salla smile.gif
Mr.Pesimist
ehuhue kesin yasad?s? italyay gitmek ve sahte italyan kimli?i kullanmaktan ar?yorlard?r tongue.gif
iTaLiaNo20
Kar??t?rma sen!Gençli?imde Sicilya'da bi vukuat?m?z olmu?tu,ondan. biggrin.gif
Neyse toparlayal?m:Hikayemizin ana fikri,annemizi sevelim,sayal?m smile.gif
pacch
güzel yaz? gerçekten yüre?ine, bile?ine ve dü?üncelerine sa?l?k.. smile.gif
Mr.Pesimist
ben inanm?yom bu farawaya kesin bi yerlerde araklam?st?r art?k yeni trend bi o ?iirden bir kelime bi bu ?iirden al sana sanat eseri biggrin.gif
iTaLiaNo20

Faraway do?ru mu bu ithamlar? w00t.gif

Faraway
ALINTI(Mr.Pesimist @ Oct 29 2006, 01:48 PM) *

ben inanm?yom bu farawaya kesin bi yerlerde araklam?st?r art?k yeni trend bi o ?iirden bir kelime bi bu ?iirden al sana sanat eseri biggrin.gif

Ay?p sana.

Sanat?m ya?am?md?r , eserimin keyfini ç?kar?yorum. wub.gif
Mr.Pesimist
o?lum yalan borcumuz var do?ru herhalde biggrin.gif biggrin.gif: biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
iTaLiaNo20
Hayallerimi y?kt?n Doh.gif
Hay?n erkek biggrin.gif
Faraway
SuçLama var burda , ben susuyorum. smile.gif KaLd?ramam böyLe yersiz suçLamaLar? , seni ALLah`a havaLe ediyorum hain erkek. smile.gif
iTaLiaNo20
A?HM e kadar yolu var bunun.Pesimist ne diyecek bakal?m smile.gif
Mr.Pesimist
üzülme karde?im art?k yeni ufuklara yelken açaca??z geçmi?i arkam?zda b?rak?p gökku?a??n?n?n pe?inden gidece?iz her sabah ya?mur tanelerinin serinli?iyle uyan?p in?aata ameleli?e gidece?iz biggrin.gif
subay_sehit
özledi?imi; gözlerim ve geceler boyu ?slanan yast???m biliyor...

te?ekkür faraway wink.gif
oxygen
süper olmu? faraway..
bu arada alemsiniz ya biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.