Help - Search - Members - Calendar
Full Version: To Far Away...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
Pembe yakla?t?k birbirimize.. K?r?kl?klar?na inatla kurdu?umuz hayallerin pembesiydi.. Seni tan?r gibiydim hep.. O yüzden ya, geç olmad? farkedi?im, ?u rüyalar?ma izinsiz giren k?z oldu?unu... Sar?dan konu?tuk s?k s?k.. Yapraklar?n dallar?n? rüzgarla aldatt??? mevsimin sar?s?yd?.. Pek severdik ya?murlu hüzünleri, sonbahara tutkunduk çünkü ikimizde... Kendimize bile farkettirmeden, ne kadarda özenle saklam???z o rengi, hüzünlü sar?n?n hemen arkas?na.. Utanan yüzlerimizdeki k?rm?z?yla ba?lad? a?k?m?z.. ?ömine ma?as?n?n aras?ndaki korun k?rm?z?s?yd?.. ?çimize dü?mü?tü ma?an?n kollar?n?n aras?ndan, seve seve alev ald?k.. Bitmeyecekti susam??l???m?z ate?imize.. Dokunmas?nd? kimseler, yakard?k... Bir ak?amüstü gökyüzü gri vurdu, sevmelerimizin ard?ndaki mutlu yüzlerimize.. So?uk metalik grisiydi.. Bulamad?k birbirimizi k?sa-uzun birkaç gün, elele tutu?madan kaçm??t?k çünkü griden... O kadar güçlüydükki sevgimiz için, rüyalar?m?zda konu?up bulu?tuk yeniden, biz olduk ve gökyüzünü esir ald?k, mavi do?duk üzerine grinin.. Uçuk deniz mavisiydi.. F?rçam?z? biraz mavi biraz beyaza sürmü?tük, beyaz? fazla kaç?rd???m?z? bilmeden... Gökyüzümüzün tad?n? ç?kard???m?z bir ak?am?n sonras?, dokunduk ilk kez seslerimize.. Mavinin uçukluklar?ndan i?gal etti beyaz bizi.. Sabahlar? üzerine giydirece?im gömle?imin beyaz?yd?.. Beyzayd?k, günahs?zd?k tanr?n?n gözlerinin önünde.. Duru bir güzelli?in resmini yap?yorduk, "bir" etti?imiz hayat?m?z?n tualine... Ne olduysa, bir gece karard? bütün renklerimiz, teslim ettik boya tak?mlar?m?z?, uslanmaz siyah?n ellerine.. Beyaz bir ka??d?n üzerine yap?lan öfkeli karalamalar?n siyah?yd?..
Oydu i?te, oydu...

Üzerine hep k?rm?z?yla siyah? yak??t?r?rd?m..
K?rm?z?ndan mutlu, siyah?ndan korkak bulay?m diye kendimi..
Sen nerden ç?kard?nki sevdi?imi..
K?rm?z?n?n siyah?n?.
CIRIC
on numara bi yazi ( ki bolyle yazilar pek ilgimi cekmez sad.gif )
sen mi yazdin?
Faraway
Evet , fakat içerisinde 1-2 cümLesi bana ait de?iL.
CIRIC
belkide beni bu etkilemestir ha!

ne ustaca nede amatorce

guzel yazi...
oxygen
renkler toparlanm??; can yak?yor.
çok güzel bir yaz?, t?kler, yetenekli ki?i smile.gif
monarosa
k?rm?z?y? sevdi?ini bilseydim hayallerim k?pk?rm?z? olurdu diyor ?air smile.gif

yine güzel olmu? faraway napcaz biggrin.gif
Faraway
Bundan sonra aLkoLLüyken yazmiyim bari. smile.gif
monarosa
ayya? seni smile.gif
Faraway
ranting.gif
monarosa
?aka yapt?m be k?zma hemen wub.gif
Faraway
K?zmad?m ki. wub.gif
argonat
Uzun zaman önce eklenmi? ama gerçekten güzel yaz?ym??.
yüre?inize sa?l?k Tip-Hat.gif
oxygen
tekrar okudum tekrar be?endim; çok güzel. ben de renklerimi istiyorum sad.gif
Faraway
Oxicim.

Senin rengin.

Siyah?n k?rm?z?s? oLsun.
dySARIKAYA
çok güzel ya..aram?zda ne yetenekli insanlar var..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.