Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bitti/m..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
Bilerek geldim bu defa son oldu?unu…
Son ac?t???m can?n?…
Hiç ba?lamam?? gibi…

Ne yapt?m ben sana..hangi yarana en a??r ilaçlar? basamaya kalkt?mda bir selam bile çok görüldü sonuna kadar güvenilen ad?ma.
Yokluk olmamakt?r ,hiçbir s?fatla bulunamamakt?r seni amans?zca silen ismin yüre?inde,dünyas?nda,hiçbir?eyinde.?imdi buna inan?yorum amans?z..

o kadar büyük laflar ederken böyle sessizce dönülüyorsa s?rt?n bana demekki ç?kmal?y?m dünyandan,görülmemeliyim,ard?mda anlams?z ve yersiz yorumlara meydan vermemeliyim.ne olacak ;yine zaten inanmad???m ?ekilde devam ederim yoluma..güvenmemeyi tekrar ederek kimselere,her ad?m? kollayarak.. ad?n? ad?mlayarak..

korkak ad?malr atarak,inanmayarak kula??ma f?s?ldananlara,inançlar?m? yok sayarak son günü beklerim.. inanki al?????m buna. do?ru de?ildir,gerçekten yüreklilerde vard?r,isteklerine beni kurban etmeyecek kocaman yürek i?te budur dememe tekrar tekrar hat?rlat?r?m salak yanlar?ma.

Bu oyunu ben yanl?? oynad?m,(eskiden oyun dememi istemezdin.?imdi ise buna tam kalbimle inan?yorum)sen izinsiz girerken ya?am?ma ben karalad?m senin pempelerle boyad???n hayallerini. ?imdide i?te ba?lad???m gibi yine yalan olarak kaçmak bana dü?tü oyundan.belkide her ?eye ra?men göze alamay?p kaçt???n sonuda benim ad?ma y?k ,zaten al???kl???ma vererek emi…

Kalamam dünyanda. senin yüre?in çok kocaman.art?k konu?acak bir ?eyimiz kalmam??sa ne olursa olsun neden silmiyorsun beni. neden i?te nefretine sebep yok sayd? ad?m?da dememe yol açm?yorsun. sen rahat olabilirsin ama benim can?m? ac?t?yor seni orada görüp,ben yokmu?um gibi davranman.o yüzden sen hiç endi?elenme. ben kaç?yorum…

Hep neden ?u sözü söylemek bana dü?üyor bilmemki insan de?ilmi?im gibi davran?larak,yada yüreksiz,vefas?z,korkak.
Ama dert etme sen bir yerde ç?kacak do?rular?n beyan?.
Onun önünde al?rs?n hakk?n? benden burada helallik veremezsen.
HAKKINI HELAL ET…
Kirletti?im dünyan?,s?fatlar?n?,do?rular?n?.

Sözlerin bitti?i yeri en iyi sen bilirsin
Gözlerin yalan söyledi?ini.eyvallahlar?n a??rl???n?.EYVALLAH…

Sil ad?m? kolayca.sol taraf?nda olsayd?m en az?ndan onu yapard?n yüreklice gerçekten yerim oras?yd? diye...
oxygen
t?kler
Faraway
ALINTI(oxygen @ Nov 4 2006, 09:25 PM) *

t?kler

oxygen
smile.gif
Faraway
ALINTI(oxygen @ Nov 4 2006, 09:27 PM) *

smile.gif

denizzz
çok güzel olmu? odrik..yüre?ine sa?l?k...
karizma06
odrikci?im payla??m için sa?ol devam?n?da bekleriz
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.