Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sus/tum..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
Hüzün kokulu beyhude gençli?imin an?s?na,iki damla göz ya??na bir de idaml?k bir a?k?n son arzusuna yak???r bir gece yay?l?yor odama,sabaha ramak kala...Gecenin sabaha en yak?n oldu?u an hüzün de?iyor ?aka??ma...?çi burkulmu? bir sevdan?n ac?yan yanlar? suskunlu?a soyunuyor fütursuzca...Bir a?k?n kelimelerini susturmayal? çok olmu?...Unutmu?um a?ka susmay?...?çimin bu denli ac?mas? bu yüzden olsa gerek...Bak ben yine kelimelerden dönüyorum,suskun bir a?ka...Ceplerimden ta??yor yaln?zl???m...Lisan?m en a?k yanlar?ndan suskun,kalbim en ac?yan yerlerinden vurgun...Sessizli?imi bozmama ramak kala sabaha ç?kacak kadar susacaklar?m var yan?mda...Bir damla a?k muhtaçl???nda hangi gece varmaz ki sabaha?

Tan?ms?z?m...Suskun bir a?k?n zanl?s?y?m...Faili malum bir cinayetin bilinmeyen ma?duruyum...Ruhuna fatihal?k bir gençli?in mekan? cennet olamayan ki?ili?iyim...Hükümsüzüm...

be?kas?m/?k?b?n alt? 01.30
oxygen
güzel bir yaz?, hüzünlü.
sairinelinde
[b ukadar hüzüne gelemem ben............ tongue.gif
odrik
bende gelemem ?air deyne?? el?nde olan..
salla bana sopan?... belk? yuzumden a?k geçer.. eyvallah..
???klar? takip eden adam
Yaz?n?n edebi yönünü sevdim.
Ve tabii ki hüzün...
^^Crazy_Boy_^^
ben
gelemem bu kadar üzüntüye a?layuacam yaff nedir bu duygu yo?unlu?u böylre
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.