Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sus/tum-2
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
Dilime öyle bir lal vurdu ki:ba??rsamda duyulmayan ç??l?klarla örülü etraf?m.Ey beyrut! y?k?nt?lar?n?n aras?nda ya?amak ne zor bir bilsen. Yüre?ine yasland???m s?k?nt?lar?na s?k?nt?lar?m? ördü?üm yerdin sen. Nas?l vurdu bu tufan seni. Ad? a?k olunca y?k?nt?lar?ndan arda kalan seni de?il kocaman bir kenti ate?e verdi. Dön! Görmek için dönmelisin ?ehrine.sokaklar?nda ?slanmal?s?n, gözlerinde kaybolmal?s?n... Sana y?llar?n en büyük bedduas?yla geliyorum. Unutulmamaya mahkum olmu?ken bir ömür boyu k?r?nt?lar?nda kaybolmakta varm?? kaderde. Filistinin içime b?rakt??? a??t gibi bir a??tta senin için yak?lacak beyrut. Kay?p bir kentin hazan vuru?lar?yla bir ölüm daha çalarken kap?lar? her harf bir kelimeye her kelime bir cümleye her cümle bir sana e?it ç?kacak.

Sen beni içinden çoktan intihar etmi?tin ya?mur...

Gülü?lerle bir musallaya yat?r?laca??m? bile bile selamlar?mla gelmeye devam ettim mühirlenmi? ömrüne.Belkide sen kendine çoktan bir bedel biçmi?tin, benden ne istedin o zaman? Zehirli ayr?l?klar? içirip, cihana bedel bir k?rg?nl?kla koydun beni ortada. ?imdi beynimi kemiren sorulardas?n. Harflerinden kalemine dü?tü?ümü dü?ünmek bitiriyor beni...

Söylesene beyrut yoksun de!
Sen öldün de!
Filistindin aya?a kalkman zor de!

?imdi gidiyorum ya?mur! beyruta gömüyorum seni...
Senin gömdü?ünden daha derine
Seni ben’li?e terk ediyorum...
Hadi ya?a bu ölümle ki sus’kunlu?unun bedelini
Çaresizli?inin diyetiyle öde...
Sus’tun, sus oldum.
Sus’kunlu?unun içinde bir sus’um ?imdi!

yedikas?m/ikibinalt? gecen?n bi an?..
çerkez
payla??m için te?ekkürler....
odrik
sende sa?ol çerkez..
oxygen
odrik yorumlar hükümsüz kalacak yaz?lar?n?n kar??s?nda smile.gif
t?kler, devam.. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.