Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Karalad?m Yine Biraz...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
kahvem,sigaram ve 2-3 sat?r..

?nsanlar?n baz? konularda olmak istedi?i ki?i olurken,en basit konuda siz en s?radanlar gibi olmak istersiniz ya..
Bu hisdi beni 3-5 sat?r yazmaya mahkum eden..
Ba?kalar? taraf?ndan kötü an?lmak kimi mutlu eder benden ba?ka?..?nsanlara ilk günlerde istediklerini vermemek onlar? mutsuz etsede,benden nefret ettirsede huzurluydum.Huzurlu ama mutsuz..Son zamanlarda mutlu olmay? denemek geldi icimden.Hisleri,üzüntüleri,sevincleri hep ice atmak deilde,birinin omzuna ba??m? yaslayarak anlatmak istedim..Güzel denemeydi.
Denemekle yetinmekti..
Ba?kalar?n?n nefretiyle ayakta duran bi egoyu,sevinc ve hüzünlerle payla?mak,bana göre deildi.
Kendini anlatmak m? zordu?
Ya?ayarak ba?kas?n?n ö?renmesini sa?lamak m??..
Rol yap?p kar??ndakini mutlu edip 3-5 gün,as?l beni tan?tt?ktan sonraki verilen üzüntü mü daha fazlayd??
Yoksa en ba??ndan gercek beni gösterip,ba?kas?n?n omzuna yüklenen üzüntü mü?
2-3 y?l öncesine kadar bu sorular?n cevab? basitti benim icin..
Ya ?imdi?..Herkesin cekindi?i a?k ucurumuna sürüklerken kendimi,akl?mda tek soru;
Ucurumdan yuvarlanmamak icin,bi dal? tutup k?rmak m? kolay?Yoksa dal? k?rmamak icin sonsuz bi bo?luga b?rakmak m? kendimi,bile bile kendimi bitirmek mi?
...

Kar??mda hep 3 yol vard?;Ya ba?tan kalbinizi k?r?p,benden beklentilerinizi azalt?p,benden nefret etmenizi sa?lay?p,ilerde cok daha fazla üzülmenizi engellicektim.Ya size a??k rolu yap?p,3-5-10..Gün sonra sizi a?ka küstürcektim.Yada kendi ?ss?z,karanl?k yolumda tek ba??ma yürüyerek,"?izofren a?ka mektup"lar?ma devam edicektim..
3 yolun hepsinden geçtim zaman zaman..
Özür dilerim,bu gune kadar kalbini k?rd?klar?m,a?ka küstürdüklerim..Özür dilerim,gözbebeklerinin "seni seviyorum" dedikleri..Özür dilerim..Son olarak,özür dilerim a?k..

3 , 5 Gün a?Lay?n , 3, 5 y?L sonra geLipte bana 'TE?EKKÜR EDER?M' deyin...

subay_sehit
kendini anlatmak zor degil elbet. ne demi?ler.ne kadar bilirsen bil, anlatmaya çal??r?san çal?? kar??ndakinin anlad??? kadars?n.

bir dal? tutup k?rmak ya?ama sava?? için do?ruysa evet bnce en güzel ?ey.

her zaman dedigim gibi.. kimsenin seni üzmesine izin vermeyeceksin.. hayat senden b?kana dek..sen ondan b?kmayacaks?nn can?m..

yüre?ine sa?l?k.te?ekkürler diyeyim smile.gif
çerkez
faraway yoruma gerek yok....
oxygen
faraway, bu yaz?nda her zamanki gibi;
özgün, özgür..
t?kler
monarosa
harika karalam??s?n yine smile.gif te?ekkürler
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.