Help - Search - Members - Calendar
Full Version: S?ms?cak Daml?yor Yanaklar?mdan Ayr?l?k...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
KapkaranL?k bir gecenin daLgas?nda sürükLenmeye ba?Lad?m sana…Bir ayd?nL?k gördüm uzakLardan,gözLerinin feriymi? me?er bana yans?yan…F?rt?nadan yara aLm?? bir gemi gibi s???nd?m senin Liman?na…Demir at?p gözLerine,haLatLar?m? s?ms?k? ba?Lad?m yüre?ine…Beni aLabora edecek bir daLga yoktu sanki benLi?inde…Sakindi,sessizdi,huzurLuydu senin denizin…F?rt?naya yer vermek yok gibiydi…DaLgalar?n içten içe vuruyordu,ama benim de?iL senin yüre?inin kumLar?n? da??t?yordu,ruhunu itiyordu karars?zL?kLara…F?rt?naLardan,daLgaLardan kaçan gemi sen oLmu? gibi,art?k ben senin de?iL de sen benim Liman?ma s???nm?? gibi geLdik sanki ç?kmaz? zor oLan bir karaya…?mkans?z bir kurtuLma çabas? yoktu asL?nda biz de..Dinmesi zor oLacak beLki de birkaç gecenin sabah?n? getirecek oLan f?rt?na vard? üstünümüzde,ya da pusuLam?z? do?ru yöne götürmek için sava?t???m?z bizi a?an daLgam?z vard? içimizde...Ne bana yara vermek istiyordun bu denizde ne de yara verece?in için kendin yara aLmak istiyordun..Sanki sadece benim için sava??yordun…Ama biLmiyordun ki yara aLsam biLe beLLi etmeyece?imi…Rüzgar bana do?ru esip f?rt?na ben de patLamaya devam etse biLe senin için devriLmeyece?imi…Benden damLayan ya?Lar senin denizinin damLaLar? de?iL benim içimdeki ya?murun damLaLar? oLdu?unu,sana beLLi etmemek için batmayan bir gemi gibi oLdu?umu seyrediyor oLacaks?n sessizce…Ve sen haLatLar?n? çözüp ayr?Ld???nda Liman?mdan gideceksin meçhuLe…Arada bir rastlayaca??m biLinmedik denizLerde ama dümenim sana do?ru çevriLmeyecek....AnLayacaks?n o zaman kaLbimin dümenini nas?L k?rd?n ki onarmaya biLe cesaret edemedi?imi...
subay_sehit
yüregine sa?l?k faraway.. !
çerkez
faraway sen yaz?yorsun dimi bunlar? çok güzel ya:)
oxygen
sa?olas?n
smile.gif
bünyaz
ALINTI
Ne bana yara vermek istiyordun bu denizde ne de yara verece?in için kendin yara aLmak istiyordun..

süperrrr valla eme?ine sa?l?k google.gif
Faraway
Ben yaz?yorum toprak ben.

Bende çok merak ediyorum , bu ac?Lar ne zaman bitecekte ne zaman kaLemi b?rak?cam diye

ÖyLesine yorgun dü?tüm ki bu sevdada , ya?murLar biLe ac?yLa ya??yor...
oxygen
ac?lar?n bitsin de, kalemini b?rakma wink.gif
Faraway
Bazen ' zaLim' deyip at?yorum kendimden 'bir anL??'?na.Bazende hiç unutmam??cas?na yaz?yorum ve özLüyorum i?te.
???klar? takip eden adam
s?cac?k gözlerin;
bana her bakt???nda.
s?cac?k gülü?ün,
hep akl?mda.
s?cac?kt?r nefesin;
bana her sar?ld???nda.
ayr?l?k günü geldi gülüm.
s?cac?k nefesinle;
s?ms?cak daml?yor yanaklar?mdan ayr?l?k...
odrik
sevg?l? faraway yazmak b? eylemd?r,?ht?lald?r yare kars?..
umut bile tükenir, yaz?ca??n bi?ey mutlaka vard?r..

''Vakit denizdi. Deniz geceydi.
Tik tak tik tak… zaman: asabi bir adam ç??l???. Yank?s? yok.
I????n önünden geçen yüzümün h?rç?n karanl???yla denizin so?uk sular?nda dola??p güne?in s?cakl???n? sükunetimle yoklad?m. Çiçekler kan kokuyordu, inad?na siyaht? günün ard?ndaki çetrefil ‘ayd?nl?k’. Delip geçti aln?m? ye?ilin hüzzam a??rl???. Titredim yok olurcas?na ama yok olu?un derunili?inde var olmak isteyerek titredim..
Güz yapraklar? süpürürken içimin giz’lerine, dolunay sürgünü bir vakte a?ka a?inal??? bilinmeyen ‘sur’ üfledim. ?srafil bu gecede gelmedi. Ac?ya yak?n diye bak??lar?n, k?yamet bildim kendime.

GELME ?SRAF?L BU GECEDE… ''

eyvallah'?n en yurek dolusundan..

Faraway
yenildim sen ç?kmaz?nda , ?imdi günahlarda adaklar?m , bir damla kal?r sana inat
gözümün sen kenar?nda. (Ufak bir aL?nt?.)

PayLa??m?n ve ekLemeLerin için te?ekkürLer Odrik.

SevgiLi Odrik. smile.gif
nehir
ALINTI(Faraway @ Nov 12 2006, 08:46 PM) *

yenildim sen ç?kmaz?nda , ?imdi günahlarda adaklar?m , bir damla kal?r sana inat
gözümün sen kenar?nda. (Ufak bir aL?nt?.)

PayLa??m?n ve ekLemeLerin için te?ekkürLer Odrik.

SevgiLi Odrik. smile.gif

umar?m kalem?n? hicbir zaman b?rakmazs?n eline ve yüregine sagl?k
Z_E_U_S
eline yüre?ine sa?l?k
monarosa
ellerine sa?l?k faraway...güzel olmu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.