Kimdi hakl?, neydi do?ru olan? "Hakk?md?r" dedi?im miydi kaybetmeme neden olan? Ecdad bana m? seslenmi? hayk?r?rcas?na : "Kula bela gelmez Hakk yazmay?nca; Hakk belas?n yazmaz kul azmay?nca".. Ne içindir bu çaban, kime bu davet? Dün sen de?il miydin ayn? ?eyi yapana okuyan lanet.. Hatalar hep mi ba?kas?n?n olmal?, nas?l bir hakim ta??rs?n vicdan mahkemende? Öyleki ; hep kar??ndaki suçlu..Bak! Özele?tirinde bile suçu yükleyecek birini buldun, yalans?n külliyan yalan..
O yarg?ya varan; pervas?zca yüzledi?in bir de üstüne üstlük torpille adalet mahkemelerine atad???n nefsin.. Ne yapt?n as?l vicdan?n?, gerçek hakimini? Bir nazl?ya zimmetli iki can bak??a satt?n, bir güzel gülü?e mi hapsettin.. Yaln?z bilesin unuttu?un bir?ey var ; "kilittir" o nazl?n?n sana verdi?i de?er, duyas?n sesimi senin kilidin k?r?km?? me?er!.. Kaçm?? ,firar ,as?l vicdan?n.. Hakk meydan?nda kurmu? divan?n? , yapm?? mahkemesini ve vakti geçen muhakemesini..
Gerçekler nerden ç?kar, ne vesile olur bilemezsin, hangi kaza neyi perdeler idrak edemezsin.. ?imdi sen son sürat koyu renkli bir mercedeste ; vicdan?n, cebinde " ad?na k?rd??? kalem", k?rm?z? renkli bir kamyonun içinde ..?ki araç, iki gerçek, aylardan da Kas?m! Bir mercedes, bir kamyon; istikametleri birbirine do?ru, ayn? yol üzerinde; kavu?ma bir ayranc? köyünde..
oxygen
çok güzel oxygen payla?m içinm te?ekkürler.
Önünde sayg?yla e?iliyorum... hatta kedimin kanatlar?n? bile yerlere seriyorum... YORUMSUZ BENCE!!!
ruhumun ?st?la nobetler?nde d?z çokmu? beden?m prangal? b? yen?lg?y? ya?ar.. b?ld?kler?m b?lmed?kler?me pay olurda esres? dü?mü? bi kesire doner..dü?(ü?)ler?mdeki bas?t kes?rlerde bile??k duygular bar?n?r .. en ?y? hünerler?mde zay?fl?klar?m yatar diz boyu.. inanc?m kader gunah i?lemek ne tezatl?kt?r be kend?m.. cesaret?m kadar korku korkakl??? hissederim... yan?lan kend?m?z.. yan?ltt???m?z ba?ka b?r?s? de?il.. k?m ben.. herkes? kand?rs?nda kend?n? kand?ramazs?n kend?m...
en ?y? kend?me yazar?m ben..
eyvallah..
De?i?ik ama güzeL oLmu? , eLLerine sa?L?k oxygen.
Ağır bir dil kullanmışsın, teşbihleri biraz yormak gerekti ancak, bu da okuyuna kalmıştır. Bazen de tadı oturup düşünmesi gerekiyor. Bir değil 3 defa 5 defa tadıp içindekilerden her seferinde farklı bir şey çıkarılabiliyor. Yar ile yaren yazan ile eser arasına girmek yanlıştır

affola yanlış anlaşılabilecek cümlelerim, ancak biraz İskender Pala havası var sanki. Etkileri büyük olan bir yazar kendileri; ancak mayası düzgün olan hamur güzel pasta olur.
Etkileri üzerinizde artmış diyebilirim; teşekkürler yazı ve paylaşım için.
Not. Öyle yazılar ekliyorsunuz ki insanın acaba bu altınlar yanında bir bakır nasıl durur diye düşünmekten parmakları klavyeden utanır oluyor.
oxygen niye bu zamana kadar beklettin bizi bu harika yaz?lar? okuyabilmek,anlayabilmek için.... ne cevher varm?? sende me?er..