Gece yine olmaz olas?lardan...
Ku?at?lm?? bir gökyüzü duruyor penceremde.Bir sigara içimi sessizli?imde,eski an?lar?m? dü?lerimle harmanl?yorum.
Âraf'ta kalm?? duygular?mla,sana kar?? tedirginli?imin ve cesaretimin basamaklar?nda topall?yorum ko?ar ad?m...
Bir intihar?n k?y?s?nday?m.yüzümü sana çeviriyorum okumak için güncenin önsözünü...
Yüzün nerde Yaar !!
Hep zamans?z gidi?leri ili?tirmi?im gönlümün zulas?na.
Nerelere gizledin baharla filizlenen dal uçlar?n?.
Ben ?imdi,yüre?imde bir tufan?n negatifleriyle,hangi ?ehirde ?s?t?r?m,içime esen so?uk (k)as?m rüzgarlar?n?...
Yüzün nerde Yaar!
umars?z bir ç??l???m art?k bu kontr-A?k mevsiminde.Ad?m? yazg?na ekledi?imden beri,ilac? çok bir hastal???n dalg?n müptelas? gibi,reçetelerde ismini ar?yorum...
Sevdi?imiz ?ark? dido kelepçelenmi? dilimde...
Notas? ben...nakarat? sen...
Ah yaar ! Bir bilsen içime hep hüzün dolduran dönülmez ak?amlar?.devindikçe tekrar?na uyand???m zorlu sabahlar?...kalabal?klar içindeki yaln?zl???m çürütüyor beni,Yüzün nerde Yaar !...
Küçük bir su damlas?y?m:
Boyun e?iyorum ak???na,?rma??n? incitmemek için.
Biliyorum benimkisi küstahl?k. Bir ?rmak en çok kaç su damlas?n? tan?yabilir.Ahh ! yine durgunlu?unu doldurmak kal?r bana ,özlemini ço?altmak sana..
ben ki;
umut arad?m hüznün soka??nda.kald?r?mlar?nda ü?üyece?imi bile bile.
yürüyorum; pe?imde kirlenmi? özgeçmi?imle.bu yüzden elim kimli?imi ar?yor çevrilince üniformal? bak??lar üzerime...
(S)akla beni yaar !.
Bu iflah olmaz serüvende ! sende yoksan yan?mda.neye yarar bu izdü?üm...bu mu?lakl?k..
Gece rengi saçlar?ndan t?rmand???m yasakl? balkonda yaln?z?m...
henüz hükme ba?lanmam?? bir sevdaya ,hükümlü ?iirler desteliyorum.
koyu kahverengiye yak?n bir yerlerde seviyorum gözlerini...
gözlerinki; bak??lar? senin,?l?kl??? benim...(b)ak gözlerime yaar !
kald?r at sevincini yok sayan ,yok olas? tedirginli?ini.
bak ! sakl? de?il ayak izlerim.dü?tü?üm uçurumun yamac?nday?m.k?rm???m su testisini
su yolunda .yorulup kalm???m suyu so?rulmu? bir p?nar ba??nda..
Ama ?imdi ayaza ald?rmadan;
anlam? masmavi bir ye?il bitiyor duvar?mda . söyle hangi bahar?nla çiçeklenir ? s?ca??nla tomurcuklanan umutlar?m.bak içinde de?ilim duvarlar?n..aras?nday?m sadece..sevgimin silgisiyle silmi?im öfkemi ve ac?m?..
Ben seni bu(z) k?y?larda sevdim…
Ey yaar !.. Erisin alaz?mla doru?undaki buzullar.susuzum!..(b)ak sözlerime…
Yara/ya...