a?k?m demeye korkar çekinir oldum sana...
kimse dokunmas?n bana istiyorum... almas?nlar sevdi?imi elimden istiyorum... yan?na gelmek istiyorum yine öpmek koklamak istiyorum... uyumak istiyorum pamuk tarlamda... koklamak istiyorum mis kokulu mele?imi... uzanmak istiyorum dünyan?n en tatl? en güvenilir en huzurlu dizlerine... yüzüme bak istiyorum eskisi gibi sevgi dolu gözlerle... bana yine 'gitme' de istiyorum... omuzumda sen uyurken sen rahats?z olmayas?n diye her taraf?m a?r?dan uyu?sada ac?sada hareketsiz kalmak istiyorum... yan?na gelmek istiyorum... zincirlerimden, beni ba?layanlardan, seni benden uzakla?t?rmaya çal??anlardan önümüzde duranlardan kurtulup nefessizlikten çatlay?ncaya kadar ko?up yan?na gelmek istiyorum...
ben seninle olmak seninle ölmek seninle dirilmek seninle cennete elele girmek istiyorum... ayn? a?ac?n alt?nda gölgelenmek istiyorum... öyle ba?lam??t?k çünkü... öyle sevmi?tik birbirimizi... öyle katlanm??t?k birbirimize... öyle sab?r göstermi?tik birbirimize... en büyük zevkimdi seni aynan?n kar??s?nda haz?rlan?rken izlemek... gidece?imiz yere 2 saat geç kalsakta sabredip k?zmamay? sana k?zamamay? sen ö?rettin bana... nas?l k?zabilirdim ki??? insan kalbine can?na birtanesine kartanesine hayat?na mele?ine nuryüzlüsüne k?zabilir mi? kalbimde kocaman bir SEN vars?n ben onu nas?l söküp atabilirim ki?
?imdi sadece özlüyorum, özledi?ini biliyorum... sensiz bombo? bir denizli bombo? bir ben bombo? bir hayat var önümde... buda geçicek biliyorum çünkü hep öyle oldu hep biz kazand?k hep sevgimiz kazand?... saf temiz sonsuz sevgimiz... ne kadar uzak kald?ysak o kadar sevdik birbirimizi... önümüze engeller ç?kard?lar sadece güldük... kocamand? sevgimiz... ?imdi bana diyorlar ki ferhat-?irin, leyla-mecnun falan-filan... sadece gülüp geçiyorum... çünkü biliyorum ki onlar ?imdi ya?asayd? birbirlerine kavu?may? b?rak?p benim sana senin bana olan sevgini konu?ucaklard? belkide k?skanacaklard?...
seni çok seviyorum...