Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sevdi?ime K?sa Bir Mektup...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
musedu
günayd?n a?k?m nas?ls?n?

a?k?m demeye korkar çekinir oldum sana... sad.gif dün gece uyuyamad?m hiç... a?ld?m a?lad?m a?lad?m... gözlerim ?i?ti yan?yo i?neler bat?yo gibi oluyo k?pk?rm?z? ama yine a?lamak istiyorum...

kimse dokunmas?n bana istiyorum... almas?nlar sevdi?imi elimden istiyorum... yan?na gelmek istiyorum yine öpmek koklamak istiyorum... uyumak istiyorum pamuk tarlamda... koklamak istiyorum mis kokulu mele?imi... uzanmak istiyorum dünyan?n en tatl? en güvenilir en huzurlu dizlerine... yüzüme bak istiyorum eskisi gibi sevgi dolu gözlerle... bana yine 'gitme' de istiyorum... omuzumda sen uyurken sen rahats?z olmayas?n diye her taraf?m a?r?dan uyu?sada ac?sada hareketsiz kalmak istiyorum... yan?na gelmek istiyorum... zincirlerimden, beni ba?layanlardan, seni benden uzakla?t?rmaya çal??anlardan önümüzde duranlardan kurtulup nefessizlikten çatlay?ncaya kadar ko?up yan?na gelmek istiyorum...

ben seninle olmak seninle ölmek seninle dirilmek seninle cennete elele girmek istiyorum... ayn? a?ac?n alt?nda gölgelenmek istiyorum... öyle ba?lam??t?k çünkü... öyle sevmi?tik birbirimizi... öyle katlanm??t?k birbirimize... öyle sab?r göstermi?tik birbirimize... en büyük zevkimdi seni aynan?n kar??s?nda haz?rlan?rken izlemek... gidece?imiz yere 2 saat geç kalsakta sabredip k?zmamay? sana k?zamamay? sen ö?rettin bana... nas?l k?zabilirdim ki??? insan kalbine can?na birtanesine kartanesine hayat?na mele?ine nuryüzlüsüne k?zabilir mi? kalbimde kocaman bir SEN vars?n ben onu nas?l söküp atabilirim ki?

?imdi sadece özlüyorum, özledi?ini biliyorum... sensiz bombo? bir denizli bombo? bir ben bombo? bir hayat var önümde... buda geçicek biliyorum çünkü hep öyle oldu hep biz kazand?k hep sevgimiz kazand?... saf temiz sonsuz sevgimiz... ne kadar uzak kald?ysak o kadar sevdik birbirimizi... önümüze engeller ç?kard?lar sadece güldük... kocamand? sevgimiz... ?imdi bana diyorlar ki ferhat-?irin, leyla-mecnun falan-filan... sadece gülüp geçiyorum... çünkü biliyorum ki onlar ?imdi ya?asayd? birbirlerine kavu?may? b?rak?p benim sana senin bana olan sevgini konu?ucaklard? belkide k?skanacaklard?...

seni çok seviyorum...
jasmiNNe
umar?m yine we hep kazan?r sewginiz sad.gif
musedu
ALINTI(jasmiNNe @ Dec 6 2006, 12:34 PM) *

umar?m yine we hep kazan?r sewginiz sad.gif

giden gitti malesef... son tren kalkt? çoktan ve ben sadece bakakald?m arkas?ndan...
oxygen
ALINTI
şimdi bana diyorlar ki ferhat-şirin, leyla-mecnun falan-filan... sadece gülüp geçiyorum... çünkü biliyorum ki onlar şimdi yaşasaydı birbirlerine kavuşmayı bırakıp benim sana senin bana olan sevgini konuşucaklardı belkide kıskanacaklardı...

o kadar güzel yazmışsın ki, yorum yaparak bozmayalım; hatta senin ifadenle: " sultan dururken geydaya söz yakışmaz" wink.gif smile.gif
paylaştığın için tşkler
kimsebilmez
Üzülme ...
Bak beni de üzdün ?imdi..
Gidenin arkas?ndan yas tutmay? sevenlerden biriyim bunun tad?n? ç?kar derim.
Sevdi?ime hiç pi?man olmad?m hepsi ayr? güzel duygular ve güzel ac?lar ya?att? wink.gif

Çok güzel yaz?lm?? bir sevgi seliydi wub.gif
subay_sehit
yüregine sa?l?k smile.gif

bi sevda da engel yok biliyorsun. sevdan?n saf?n? ya?amak en güzeli olsa gerek.
musedu
ALINTI(kimsebilmez @ Dec 6 2006, 04:28 PM) *

Üzülme ...
Bak beni de üzdün ?imdi..
Gidenin arkas?ndan yas tutmay? sevenlerden biriyim bunun tad?n? ç?kar derim.
Sevdi?ime hiç pi?man olmad?m hepsi ayr? güzel duygular ve güzel ac?lar ya?att? wink.gif

Çok güzel yaz?lm?? bir sevgi seliydi wub.gif

in?allah... hay?rl?s? neyse o olsun diyorum bazen... Derdi veren sabr?da beraberinde verirmi?...

ALINTI(oxygen @ Dec 6 2006, 04:22 PM) *

o kadar güzel yazm??s?n ki, yorum yaparak bozmayal?m; hatta senin ifadenle: " sultan dururken gedaya söz yak??maz" wink.gif smile.gif
payla?t???n için t?kler

yok olmaz... geda geda kals?n bir yaz?yd? sadece... smile.gif o kadar okudu?um güzel yaz?dan sonra ç?kt? bi?eyler smile.gif

ALINTI(subay_sehit @ Dec 6 2006, 04:30 PM) *

yüregine sa?l?k smile.gif

bi sevda da engel yok biliyorsun. sevdan?n saf?n? ya?amak en güzeli olsa gerek.

engel yoktu ama çevrendekiler kör sa??r olunca ne ba??r?nca duyuyorlar seni ne a?lay?nca görüyorlar... sad.gif te?ekkürler...
kene
Bazen y?ld?zlar? süpürürsün, fark?nda olmadan. Güne? kuca??ndad?r, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür. Ci?erinde kuruludur orkestra, duyamazs?n. Koca bir sevdad?r ya?amakta oldu?un, anlamazs?n. Uçar gider, ko?sanda tutamazs?n...
Lucky
ben duydu?um sözü payla?mak istiyorum;

a?k bir yarad?r, yara kapan?nca geride kalan sevgidir!
jasmiNNe
ALINTI(kene @ Dec 6 2006, 05:09 PM) *

Bazen y?ld?zlar? süpürürsün, fark?nda olmadan. Güne? kuca??ndad?r, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür. Ci?erinde kuruludur orkestra, duyamazs?n. Koca bir sevdad?r ya?amakta oldu?un, anlamazs?n. Uçar gider, ko?sanda tutamazs?n...

anlaml? ve güzel....
oxygen
ALINTI

ben gene "sultan dururken geydaya söz yak??maz" diyip susuyorum smile.gif
jasmiNNe
hiç yorum yapmayal?m bari o zaman biggrin.gif
oxygen
tongue.gif
yorum olmazsa forumun tad? m? olur, küçük bir espiri bu aram?zda smile.gif
musedu
bizimk?z sen hat?rlatt?n bende hortlatt?m geçti?imiz sevgiler günü hediyesi olarak sevipte ayr? kalanlara smile.gif wink.gif
argonat
ALINTI
?imdi bana diyorlar ki ferhat-?irin, leyla-mecnun falan-filan... sadece gülüp geçiyorum... çünkü biliyorum ki onlar ?imdi ya?asayd? birbirlerine kavu?may? b?rak?p benim sana senin bana olan sevgini konu?ucaklard? belkide k?skanacaklard?..

Günüzümüzde baz? pskologlar leyla ile mecnun ya?asalard?. Onlar? tedavi ederdik diyorlar Doh.gif Ama onlar tedavi olmak isterler miydi?? Hiç sanm?yorum. wub.gif Daha fazlas?n? konu?mak isterlerdi burda ki gibi... smile.gif

ALINTI

Yorum budur ?apka ç?kar?l?r Tip-Hat.gif

Payla??m için te?ekkürler Tip-Hat.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.