Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bende Ne Oldu?unu Bilmiyorum...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
kene
Olmuyor bitmiyor kahrolas? geceler, vazgeçtim diyorum hergün kendi kendime. Gece geliyor sözlerimi götürüyor elim uzan?yor telefona, basam?yorum tu?lara ama. Gururdanm? yoksa ba?ka bir?eydenmi bende bilmiyorum. San?r?m gözlerin geliyor akl?ma, içine bakt?kça beni yakan alev gözlerin. Biliyorum duyaca??m sesin t?n?s?n? dinlemek istiyorum ama zor geliyor art?k bana. Üzüldüm çok üzüldüm o kahrolas? gecelerde her ?ark?da sen, her ?ark?da sensizlik. Bende duyam?yorum art?k baz? ?eyleri. Anlams?z geliyor kullanaca??m baz? kelimeler. Neden diyorum kendi kendime ? Bo??? bo??? Nedenini biliyorum ama san?r?m bunu kendime bile itiraf edecek kadar gücü bulam?yorum oralarda bi yerlerde. Ama art?k "bende gidiyorum bütün an?lar üzerimde, gidece?im bütün yükün üzerimde" demek kolay de?ilmi? Gidemiyor insan i?te. Zaman sadece biraz daha zaman ver diyor içerden bi?eyler sana. Veriyorsun sende istedi?i zaman?, istedi?ini yada istemedi?ini bilmedi?in halde. Git diyorsun o verdi?in zaman geçti?inde. Gidiyorum bak diyor oda. Tekrardan git diyorsun sonra arkas?ndan git ..... me hecesi dökülüyor a?z?ndan ve ya?lar. A?l?yorsun ama kimse o ya?lar? göremiyor. Sen o "me" hecesini sesizce sadece kendinin duyaca?? bir seste söylüyorsun. ?nsan her zaman ya?lar? gözlerinden ak?tmaz bunu sende biliyosun. ??te bunun için o ya?lar? göremiyor kimse. Sen içindeki bi?eylere a?l?yorsun. Gidiyor gidiyor tutam?yorsun yada tutmaya çabalam?yorsun .....
oxygen
ALINTI
Tekrardan git diyorsun sonra arkas?ndan git ..... me hecesi dökülüyor a?z?ndan ve ya?lar. A?l?yorsun ama kimse o ya?lar? göremiyor. Sen o "me" hecesini sesizce sadece kendinin duyaca?? bir seste söylüyorsun. ?nsan her zaman ya?lar? gözlerinden ak?tmaz bunu sende biliyosun. ??te bunun için o ya?lar? göremiyor kimse. Sen içindeki bi?eylere a?l?yorsun. Gidiyor gidiyor tutam?yorsun yada tutmaya çabalam?yorsun .....

k?skanaca??z üslubunu ama tongue.gif
yüre?ine sa?l?k, çok güzel smile.gif
CRazyTuRK
kene suppersin adamim walla cok ictenn t?kLer..
betü?
gelde bu insan?n gaddar oldu?una inan tongue.gif baz? duygular? çok güzel,samimi,anlaml? bi ?ekilde ifade etmi?sin clap.gif t?kkrlr...
Anatolia
ALINTI(kene @ Dec 17 2006, 02:23 AM) *
?nsan her zaman ya?lar? gözlerinden ak?tmaz bunu sende biliyosun. ??te bunun için o ya?lar? göremiyor kimse. Sen içindeki bi?eylere a?l?yorsun. Gidiyor gidiyor tutam?yorsun yada tutmaya çabalam?yorsun .....

saol paylai?m için!..
kene
Yahu dün ben neler yapm???n gece böyle aman. Harbi geceler bana yaram?yo san?rsam. ?aka maka böyle giderse gidecek gaddarl?k elden biggrin.gif. Hani bi an gelirde bir?eyler söylemek ihtiyac? hissedersiniz ya san?r?m dün bende bir?eyler söylemek istedim.
pacch
valla ne diyeyim çok samimi bir üslupla anlaml? bir yaz? ç?km?? ortaya.. yüre?ine dü?üncelerine sa?l?k. te?ekkürler

gaddar falan de?ilsin sen bir yaz? daha eklersen geri çekece?im galiba oyumu tongue.gif biggrin.gif
???klar? takip eden adam
Ahh! ?u bitmeyen kahrolas? geceler...
Ahh! zaman denilen ayar makinas?, ayar? bir kaç?rmayagör.
Üslup be?enilmeyecek gibi de?il.
Te?ekkürler kene...
(((?irine)))
Tekrardan git diyorsun sonra arkas?ndan git ..... me hecesi dökülüyor a?z?ndan ve ya?lar. A?l?yorsun ama kimse o ya?lar? göremiyor. Sen o "me" hecesini sesizce sadece kendinin duyaca?? bir seste söylüyorsun. ?nsan her zaman ya?lar? gözlerinden ak?tmaz bunu sende biliyosun. ??te bunun için o ya?lar? göremiyor kimse. Sen içindeki bi?eylere a?l?yorsun. Gidiyor gidiyor tutam?yorsun yada tutmaya çabalam?yorsun .....

tesekkürler..eline sagl?k sad.gif
kene
Çabalasanda tuttamayacakt?n bunu çok sonradan farkediyorsun. Anl?yorsun o an her?ey faydas?z siz asla bir arada olamazd?n?z. Bunu itiraf etmek neden bu kadar zaman?n? ald? bilmiyorsun. Siz ayr?lmal?yd?n?z, ayr?ld?n?z, ayr?ld?k. Sonra gene isyan ediyorsun. Nas?l söylerim ben bunlar? diye. Nas?l kabul ederdim gidi?ini , nas?l izin veririm hayat?mdan gitmesine. Yapt?m m? tüm yapabilecelerimi? Hiçmi sevmedim onu ? Bir an bile kalbim onun için att?ysa asla ama asla vazgeçmemeliydim. Kolay de?ilmi bunu söylemek. Ama ya yapmak? Sonra gene diyorsun kendi kendine ne olur anlay?n beni, ba?ka bir çarem yok, gitmeli o, gitmeli ayr?lmal?y?z...
hans peter

hocam sen bu i?i biliyosun vallla tongue.gif tongue.gif sabah sabah gözlerim ya?ard?.....saol payla??m için tongue.gif
kene
.........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.